miercuri, 24 noiembrie 2021

“Comunicare onestă”

“Willy (privește în sus): Ȋți rupi gîtul în curtea asta pînă să vezi o stea.” A. Miller/Moartea unui comis-voiajor

1 decembrie. Să nu uităm de unde am plecathttps://freefrompress.blogspot.com/2021/11/1-decembrie-ziua-nationala-victoriei.html
Dorel jurnalistulhttps://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/12/dorel-jurnalistul.html#more

“Comunicare onestă”

Asta e promisiunea polițistului bun, PSD, “comunicare onestă”. Adică, vor face exact ce-ar fi făcut și producătorii de cadavre care au ținut puterea sub fund pînă acum, dar mai cu empatie și cu duhul convingerii. Probabil, anularea dreptului la muncă va fi ilustrată musical de niște fabule pro-vaccinare cantabile. Să observăm și că testul de anticorpi promis de PSD a dispărut din certificatul vaccinării obligatorii, numit conspirativ, certificat verde. N-avem valoare de referință, vezi Doamne!

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2021/12/totul-despre-pandemism.html

Așa stînd lucrurile, mă gîndesc să furnizez o teorie a conspirației mai onestă decît compasiunea mincinoasă a milițianului bun și, în același timp, să-i scot pe bieții gînditori cu capul spart de activismul pro-pandemic din plasa de cipuri și reptilieni.

Să zicem că, la momentul ăsta, circulă prin lume două virusuri: unul fals (fantoma) și unul real. Totul a pornit, cum știm, de la dorința tuturor creaturilor de bine de pe planeta Pămînt, între care șobolanii din Casa Poporului, de a salva specia de la o ipotetică pandemie necruțătoare.

De aceea, a fost pusă la cale o simulare de pandemie, cu morți, ca să fie cît mai convingătoare. Antrenamentul a început cu basmul pangolinului, o povestire fantastică despre ce-ar fi dacă un virus de la un animal s-ar acupla cu unul uman, într-o dimineață, într-o piață din Wuhan, sfidînd legile naturii, care spun că o asemenea ispravă nu se poate produce decît într-o sută de ani. Un virus progressist, care va să zică.  

OMS, Fauci, politicieni, specialiști, toți susțineau atunci că nu trebuie să intrăm în panică sau s-o dăm în paranoia cu purtatul compulsiv al măștilor.

După care, ceva s-a-ntîmplat! Ghebreyesus, șeful OMS, a devenit brusc, posomorît, s-a încruntat spre linia orizontului și a declamat cu oroare-n glas: acesta este un virus îndreptat împotriva umanității!

Nu știm despre ce virus vorbea, însă, ce e clar, e că evenimentele se derulau conform planului. Iar planul era și este de a o ține langa cu pandemiile, valurile, injectările și tulpinile pînă cînd se va descoperi un vaccin panaceu, care să învingă orice pandemie.

Primul, tocmai a fost descoperit: un vaccin fantomă pentru un virus fantomă.

Mai încolo, nu știm ce-o să fie, pentru că nu există nici un studiu care să ateste că ideile geniale ies automat dintr-un porcoi cu bani.

Dar, în Landul Ro, avem oricum alte probleme. De pildă, acum, problema noastră e că, la noi, virusul a fost tratat ca o ciumă fără leac. Au fost omorîți zeci de mii de români, în batjocură, premeditat iar autorii faptelor umblă și acum satisfăcuți și liberi.

Nu putem merge înainte așa!



“The United Nations (including WHO) conducts at least two system-wide training and simulation exercises, including one for covering the deliberate release of a lethal respiratory pathogen.” https://apps.who.int/gpmb/assets/annual_report/GPMB_annualreport_2019.pdf   (GPMB - Global Preparedness Monitoring Board)

Ăștia mi-au adus aminte de doi imbecili din Statele Unite (profesori de sport), care au răpit un cuplu de oameni cumsecade, în vîrstă, pe carehttps://antipresa.blogspot.com/2021/11/ghiogarii.html#more

Moartea vine de la București! https://freefrompress.blogspot.com/2021/11/moartea-vine-de-la-bucuresti.html#more

Studiu de amploare făcut în Israel - Vaccinul Pfizer nu oferă imunitate de durată împotriva COVID-19, indiferent de vârstă - Stiri pe surse - Cele mai noi stiri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu