marți, 31 ianuarie 2023

Ştefania în România

Cutremur în Turcia. Precizare - Din punct de vedere astrologic, nimeni nu “prevesteşte” nimic! Astrologia indică şi se bazează pe repetitivitatea evenimentelor – niciodată…  https://freefrompress.blogspot.com/2023/02/cutremur-in-turcia-precizare.html#more


În Ungaria, în Bulgaria, în Serbia, în Austria… poate ar fi scăpat. În România, încă se mai moare, fiindcă-i profitabil, de gripă, moarte subită şi… nu numai.

Mai ştiţi, cînd s-a crăpat de ziuă cu ştirea despre doi soldaţi americani beţi (cel puţin!), care s-au bătut pînă au ajuns la Urgenţe şi unul a murit? Ei bine, pă după-masă, vestea care a dat totul peste cap a făcut din doi, numai unul, căruia i se făcuse rău din nu ştim ce motiv şi seara s-a prăpădit din cauză de moarte subită. Prilej de bătut apa-n piuă pe un subiect inventat. Deh, morţii nu pot să te mai contrazică, măcar să le facem moartea utilă.

Despre Ştefania, dimineaţa ne-a povestit mama ei, într-o stare aproape catatonică - legănîndu-se cu fotografia copilului strînsă la piept - sfîşiată de regretul că ultimele cuvinte pe care le-a auzit fata ei au fost “obeză şi isterică”. Şi despre ultimele cuvinte pe care ea le-a auzit, la cîteva zeci de minute: infarct, să n-aveţi aşteptări!

Seara, vremea s-a schimbat radical. Ne-a lovit ciclonul.

Continuare pe:

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2023/01/stefania-moare-n-romania.html




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu