vineri, 6 februarie 2015

“Cazul Udrea” face DNA-ul de râs



Mai précis,  începe să pută din măruntaiele Anticorupției.
Mai întâi că nu mă interesează ce spune un journalist care e plătit cu câteva zeci de mii de euro/lună de către un patron condamnat pe care, chipurile, jurnalistul îl critică. Să nu fim ridicoli!

Dacă putem, dar cum să poți când îl auzi pe Rizea (PSD) parafrazându-l pe Traian Băsescu: între Elena Udrea și statul de drept, aleg statul de drept! Hai, dă-te d-aci!

Sau când o auzi, la Realitateatv, pe Lavinia Şandru contrazicând-o, în lipsă, pe Elena Udrea: Nu  securistul Boldea l-a făcut pe Iohannis președinte, ci Rareș Bogdan! Hai c-ați dat în sminteală!

Ca să nu mai vorbim de strânsura de inimă pe care a avut-o toată presa în urma declarației lui Cristian Tudor Popescu vizavi de cine a numit-o la DNA pe Codruța Kovesi: Departamentul de Stat American și Ambasada SUA! Declarație făcută clar și răspicat, nu o dată, ci de două ori, la B1 și la TVR1. Ştirea n-a fost reluată pe nicăieri și n-am văzut nici un talk-show pe subiectul ăsta care e de departe cel mai hot.

Că veni vorba, cine plătește ŞTIRILE?

În fine, de ce tace Băsescu? Variantele sunt: fiindcă e laș (CTP), fiindcă s-a debarasat de E. Udrea după ce-a văzut informațiile de la Servicii despre ea (I. Cristoiu), n-are de ce vorbi, treaba lui da’ nu-i frumos! etc.

Nu mi-aș face probleme că tace fostul Președinte! Nici n-aș crede că veșnic va tăcea!