marți, 11 august 2020

Războiul Lașilor: Dictatura medicală

https://freefrompress.blogspot.com/2020/08/razboiul-lasilor-masca-si-indaratnicii.html


Ca să vezi, cum se splitează lumea! Pe de-o parte, o lume fără chip, cu masca pe figură, pe de altă parte, Autoritățile Ȋnalt-competente care se demască singure. De-acum, singura teorie a conspirației rămasă-n picioare e că n-ar există nici o conspirație.


Dar, mai întîi, febra galbenă care ne-a contaminat de cînd a venit Guvernul Meu la putere - cîtă vreme analizează și amînă pînă la sfîntu’ Așteaptă orice decizie privind economia, începerea școlilor sau orice altceva e cu adevărat important și vital - dă legi peste legi care ne dau pe mîna doctorilor, care să ne bage, după bunul plac, în epidemie, să ne carantineze, izoleze, spitalizeze pînă la moarte. Parlamentul tot votează, de-astă primăvară, în serial, despre cum dreptul doctorului asupra pacientului e sfînt!
Tot așa, cum, doctorii pandemiei trag duble, încontinuu, de vreo șase luni, ca să ne țină pe val, fiindcă așa a zis Dr. Arafat, că noi suntem tot în primul val cu coronavirus.  E ca și cînd, un fotograf, căruia îi tremură mîna, te-ar ține ore-n șir să-i pozezi, reproșîndu-ți că te miști.
Așa se face că, recent, s-a votat o adăugare la legea carantinării (în plus, și aia, fiindcă, evident c-aveam una), în care, vre-o 25 de virusuri și boli ne dau pe mîna experților în sănătate, ca să ne gîtuie. De ce-a fost nevoie de așa ceva? Fiindcă, s-a constatat că, de cînd cu marketizarea ratată a covidului, românii nu mai ascultă indicațiile medicului.