joi, 19 aprilie 2012

LEGEA ANTI-AVORT

Prima putere legislativa a tarii
"În psihologie, asta se cheamă apel la spaimă şi înseamnă încercarea de a convinge pe cineva prin inducerea unei stări emoţionale. Este vorba de a convinge pe cineva prin inducerea unei stări emoţionale şi nu cu argumente raţionale".
Aurora Liiceanu psiholog  www.adevarul.ro  
După ce PDL-ul, convertit la evanghelism, a venit cu ideea că femeia trebuie să dea ţării cat mai mulţi copii, indifferent că-i convine sau nu, televiziunile au început campania de promovare a legii anti-avort. Mai întai, am văzut-o pe senila Cristina Topescu dand din cap mustrător vizavi de faptul că romancele fac avorturi în timp ce “mii” de femei îşi doresc un copil dar sunt infertile, adică cele fertile ar trebui să nască pentru celelalte. Aici este ,de fapt, şi cheia dacă ne uităm la campaniile Protv, acest cal troian american, care, prin mieroasele Adriana Stere si Paula Herlo, reuşeşte să treacă legi pe bandă rulantă prin Parlament. Practic, nimeni din societatea civilă n-a reuşit să impună o lege în timp ce Protv-ul se află la a treia tentativă.
Avortul medicamentos sau intreruperea sarcinii cu medicatie

“Reţeta de succes” a Protv constă în a ascunde sub o iniţiativă bună, care să întrunească adeziunea tuturor oamenilor de bună-credinţă, o şmecherie care te leagă de mâini şi de picioare. După ce te-a împiedicat ca să nu fugi după păşune, îţi cere să gandeşti liber.
La prima iniţiativă legislativă recentă, Legea transplantului, campania Pro-tv a încercat să “insinueze” recoltarea de organe fără acordul familiei. Reclama care s-a făcut acestei legi a fost un “şoc” fără avertisment. Zi de zi erau prezentate familii care jubilau că a murit cineva şi le-a lăsat lor organul. Mai mult, aceştia susţineau că s-au rugat, s-au rugat şi Dumnezeu le-a ascultat ruga. Cum se roagă cineva ca să primeasca un organ vital?
A doua lege pe care a dat-o protveul ţării a fost cea cu adopţiile, din nou o propunere generoasă, în favoarea copiilor, chipurile, dar care a avut ca principal scop adopţiile internaţionale atat de cerute de americani. Jurnalistii, în schimb, s-au referit tot timpul la faptul că romanii din străinătate ar avea, graţie acestei legi, posibilitatea de a adopta un copil din Romania, de parcă pentru romani le-a tocat lor gura.
In sfarşit, pentru că “producţia” din orfelinate nu e pe gustul “Infertililor”, legea anti-avort ar trebui să satisfacă pretenţiile acestor elite care îşi permit astfel de campanii. Practic, femeia fertilă este o sclavă care trebuie să nască atat pentru Doamna cu carieră care a luat anticoncepţionale până când corpul a considerat că a fost destul gravid şi s-a oprit, cât şi pentru “familiile” de homosexuali. Se ştie, anticoncepţionalele păcălesc corpul că e deja purtător de sarcină.
Prin urmare, e puţin probabil că Sulfina, Udrea, Turcan se gândesc la creşterea demografică având în vedere sărăcia fără leac din unele zone ale societăţii noastre unde natalitatea e fără număr cât, mai degrabă, la acele 10% dintre avorturi făcute de adolescente sănătoase, nedrogate ca cele din “lumea civilizată” şi cărora li se va prezenta posibilitatea de a da copilul spre adopţie, după cum scrie în lege. E clar că motivaţia e o diversiune pentru că neruşinata Sulfina minte cu tupeu cand ameninţă cu riscurile avortului chiar cu cancerul deşi nicăieri nu există datele “ştiinţifice” din capul ei. La fel de clar e şi faptul că ăsta e doar începutul:
"Acesta (consilierea - n.r.) este un prim pas pe care trebuie să-l facem în România. Nu putem discuta deocamdată [s.n.] de interzicerea avorturilor, ci putem să ne gândim că un prim pas ar fi acesta [s.n.]."-zicea pastorul PDL-ist Marius Dugulescu acum 2 ani.
 Proiectul legii anti-avort - un atentat împotriva femeilor şi al familiilor
9 Aprilie 2012-de ADVERTORIAL www.romanialibera.ro
Legea anti-avort este, înainte de orice, despre IMPUNERE. Ideea în sine că cineva are dreptul să-ţi hotărască soarta este repetarea identică a coşmarului ceauşist. In plus, pe televizor se atrage diversionist atenţia asupra “consilierii psihologice” cand, de fapt, pericolul vine de la reducerea cu două săptămani a perioadei cand se poate face avort, adică până în 3 luni, în care intră şi perioada de 5 zile de după consiliere. Devine aproape imposibilă întreruperea de sarcină iar una dintre consecinţe va fi avortul provocat acasă. In cazul în care scopul legii nu este atins, fie că e vorba de natalitate, fie că e vorba de adopţii, avorturile vor fi interzise aşa cum se şi înţelege din mesajul pastorului evanghelist iar, dacă nici asta nu serveşte scopului, anticoncepţionalele vor fi interzise. In fond, Biserica nu este de accord nici măcar cu prezervativul. In plus, atât demenţele care se întâmplă în parlamentul ucrainean care n-are altă treabă decat să “adopte” poziţii sexuale fertile şi să declare masturbarea la bărbaţi genocid cât şi sterilizarea secretă practicată în Uzbekistan ne dau o direcţie a “libertăţii” ce va să vină.
O a doua consecinţă a legii anti-avort va fi surpriza care vine din partea unor doctori. De exemplu, cineva a avut o infecţie puternică la rinichi pentru care, în mod normal, şi pe vremea lui Ceauşescu, se făcea avort chiar la şase luni din cauză că tratamentul era prea puternic şi afecta sănatatea fătului iar viaţa mamei era pusă în pericol. Intr-un caz cunoscut, doctoriţa iresponsabilă a refuzat să-i spună mamei ce se întamplă şi, după o perioadă de sarcină cu dureri continue, aceasta a născut înainte de 7 luni iar copilul a murit la cateva zile. Când a întrebat-o pe doctoriţă dacă a existat pericolul clar ca acel copil să se nască cu handicap, dementa a zis: Da, dragă, dar ce voiai, era o crimă să mai faci avort!
Mare atenţie la doctori d-ăştia care încearcă să compenseze mizeriile pe care le fac cu atacuri de conştiinţă prin care nenorocesc pe alţii sau care, pur şi simplu, vor să aibă clientelă. N-aveţi idée cât se profită de pe urma copiiilor cu handicap! Dacă se întamplă şi ca familia să aibă ceva bani, medicul care “tratează” bietul copil îsi face sigur vilă. Reacţia doctorului Astărăstoaie la cazul întreruperii de sarcină cu sindromul Down la care doctorii n-au asistat, vezi Doamne, pe motiv de conştiinţă, este de-a dreptul paralizantă. El spune că nu crede că se face avort la şase luni pe motiv de sindrom Down. Există tot interesul să se nască copii cu boli congenitale şi, deci, nevindecabile, pentru că, în lume, se câştiga enorm de pe urma copiiilor “speciali”. Să meargă consumul!
Ce să mai spunem de tergiversarea avortului la copii care fac copii! 
O a treia consecinţă ţine tot de doctori şi de experienţa comunistă: femeile pot fi minţite că nu sunt însărcinate. Evident, li se va da vestea cea mare cand e prea tarziu. Astfel, o femeie de peste 45 de ani poate fi minţită că a intrat în menopauză şi, astfel, nevoită să ducă sarcina la termen. Spre groaza tuturor, când copilul avea un an, stătea inert într-un căruţ. Intr-un caz ca ăsta Biserica va zice că femeia trage după urma păcatelor iar doctorii te şi bat dacă crâcneşti. Si unii şi alţii îţi vor banii.
Consecinţa optimistă la această opresiune va fi, ca şi în vremea lui Ceauşescu, rezistenţa pasivă şi de durată. Dezavantajul zilelor noastre este că dictatura politică susţinută puternic de propaganda de presă şi Cultele de tot felul au făcut front comun. Avantajul ar fi că există 22 de asociaţii non-guvernamentale printre care ASUR-Asociaţia Secular-Umanistă din Romania, care combat această lege care e împotriva drepturilor individuale şi asta e foarte bine. Totuşi, rezistenţa pe care atatea milioane de romani au avut-o faţă de propaganda şi legile comuniste în condiţiile în care nu aveai voie să te organizezi, ne-a învăţat un lucru: că rezistenţa individuală, neorganizată, îţi dă avantajul că nu poţi fi controlat. Nu ai lider care să fie atacat, nu ai sediu unde să poţi fi găsit şi nici ordine de zi, pur şi simplu ştii că te afli sub un regim de opresiune şi nu permiţi propagandei  Pro-tviste sau religioase sau politice să-ţi aranjeze viaţa.
Din aceeaşi formă de rezistenţă face parte şi educarea propriilor copii care trebuie să ştie că doar animalele fac sex fără prezervativ pentru că ele nu riscă boli mortale şi se acuplează numai în scopul procreării. Apoi, cine are un pic de educaţie, mai ales în zonele defavorizate, ar fi bine dacă i-ar învăţa şi pe alţii ce să facă, pentru că nimeni altcineva n-o face. Există destule mijloace de contracepţie în zilele noastre, e bine de ştiut că unul nu e sufficient, aşa încat să nu ajungeţi nici la avort şi nici să le faceţi ăstora copii.
Nu ştim dacă presa anti-avort e evanghelistă, dacă vrea să crească natalitatea ca să-şi alimenteze ratingul sau doar a luat bani de promovare cum a luat şi de la Becalii dar, în nici un caz, n-are autoritatea morală să impună o astfel de lege cum nici politicienii n-au. Cei 51 de semnatari ai legii trebuie să dispară din politică pentru că sunt o nenorocire ce stă să se întample.
Din păcate n-am auzit păreri individuale pro sau contra ale jurnaliştilor opiniatori influenţi.
“Consilierea şi perioada de gândire există în legislaţia mai multor state europene, însă proiectul iniţiat de deputaţii PDL Marius Dugulescu şi Sulfina Barbu este copiat după varianta dură, întâlnită în unele state americane.”- Imagini de groază pentru femeile care avortează, 9 apr. 2012 www.adevarul.ro
Marius Dugulescu este pastor evanghelist/Baptist/politician şi este fiul pastorului Baptist/politician Petru Dugulescu care a plecat la Domnul, că tot îi placea lui să ameninţe că moartea vine şi la cei tineri. Adventistul Dănuţ Liga fost PRM actual PDL a fost implicat în nişte concursuri cu OTV în care nu s-au dat banii. Alţi evanghelişti în Parlament:
Lucian Riviş Tipei (penticostal) – Arad
Nicolae Jolţa (penticostal) – Bihor
Orest Onofrei (baptist) – Suceava
Marius Cristian Dugulescu (baptist) – Timiş
Gheorghe David (penticostal) – Timiş
Mircea Lubanovici (penticostal) – SUA
  www.mersulvremurilor.ro
“Sub pretextul "informării" femeilor, proiectul de lege (BP58/13.03.2012 ) se face expresia unei ideologii fundamentalist religioase. Dovada o constituie expunerea de motive , calchiată după pretinsele "argumente" anti-avort promovate de gruparea americană "Baptişti pentru viaţă" . Mai mult, unele dintre asociaţiile care sprijină proiectul legii anti-avort apar listate în directorul grupării baptiste sus-menţionate .
"Ne aflăm în faţa unui proiect de lege înspăimântător şi ridicol, în acelaşi timp. Este ridicol să vezi cum persoane apropiate cercurilor baptiste, cum parlamentari auto-intitulaţi 'creştin-democraţi', apelează la acelaşi tip de argumentaţie ca şi Ceauşescu. La fel cum celebrul decret 770/1966 prin care erau interzise avorturile justifica măsura prin 'gravele consecinţe asupra sănătăţii femeii' şi 'marile prejudicii aduse natalităţii şi sporului natural al populaţiei', şi în expunerea de motive ale acestei legi, Dugulescu-Ceauşescu, se face referire la 'sănătatea fizică şi psihică a naţiunii noastre' sau la efectele avorturilor asupra 'femeii şi asupra viitorului naţiunii.'
Pe de altă parte, este înspăimântator cum 51 de parlamentari, majoritatea aparţinând PD-L, principalul partid din coaliţia aflată încă la putere, girează prin semnătura lor o colecţie de falsuri grosolane. Una din două, ori nu ştiu ce au semnat, ori consideră că minţirea opiniei publice este o tactică permisă - nu ştiu care dintre variante este mai cumplită." a declarat Toma Pătraşcu, vicepreşedinte ASUR.” Preluat din www.romanialibera.ro Proiectul legii anti-avort - un atentat împotriva femeilor şi al familiilor-9 Aprilie 2012-de ADVERTORIAL
UPDATE: 20 apr. 2012-Evanghelistul Marius Dugulescu a plecat cu botezul la PNL


UPDATE: 31 mai 2012-In România mortalitatea infantilă e dublă față de media europeană. O știre pe care presa a prezentat-o ca pe o noutate deși situația este aceeași ca în 2010 www.9am.ro și 2011 www.doctorulmeu.ro
și UNICEF a constatat că 25% dintre copiii României trăiesc sub pragul săraciei. www.ziare.com

UPDATE:11 iulie 2012
STATISTICI ÎNGRIJORĂTOARE. Minorele românce nasc în loc să meargă la școală 
“Dintr-un număr total de 212.199 de nou-născuţi în România, 21.775 de copii au fost născuţi de mame cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani. Mai mult, alte 732 de mame au vârsta mai mică de 15 ani, potrivit statisticilor pe 2010.”
“Se ajunge astfel la un aproximativ 10% dintre copiii născuţi în să aibă mame cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.”
“La nivel global, 222 milioane de femei care ar vrea sa amâne sau nu îşi doresc o sarcină nu au acces la informaţii despre planificare familială, iar 800 de femei mor în fiecare zi în timpul naşterii. Aproximativ 1.8 miliarde de tineri îşi încep viaţa sexuală fără prea multe informaţii sau fără să se protejeze.”
Citiţi mai mult:  
Evanghelistul Dugulescu s-a întors la PDL unde se asortează cu ceaușiștii care vor să crească demografia forțat. Tot de ei s-au agățat toate formațiunile creștine care vor ca propriile credințe să devină “legi” pentru toată lumea.
"Deşi medicii recomandă cu tărie folosirea prezervativului, mulţi tineri uită de acest aspect extrem de important şi se avântă în relaţii care mai târziu îi pot costa scump."
Luna trecută, în SUA a fost lansată o campanie de prevenire a sarcinilor la adolescente, care a şocat întreaga lume, după cum a ţinut să sublinieze presa americană.
În fotografiile care reprezintă această campanie, nu apar fete, ci nişte băieţi ...însărcinaţi.
Citiţi mai mult: BĂIEŢI ÎNSĂRCINAŢI. Imaginile care au ŞOCAT întreaga lume /VIDEO - Panorama > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/baieti-insarcinati-o-campanie-publicitara-care-a-socat-intreaga-lume-1042397.html#ixzz2WB0scrVC
EVZ.ro