miercuri, 31 iulie 2024

Şcoala şi abuzurile sexuale

E nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn ȋnvăţămȋnt. Şi-n Justiţie. Cu toate nenorocirile pe care le vedem scoase la iveală, cu greu, de la o vreme, e nevoie de mai mulţi bărbaţi ȋn Ȋnvăţămȋnt şi Justiţie. Doamnele din zilele noastre, se vede treaba că nu se descurcă. Nu vor, nu pot, sunt commode, nu ştim. Cert e că nu merge.

Discriminarea pozitivă e o perversiune politică. Găselniţa permite numirea ȋn funcţii a femeilor care convin bărbaţilor din partide sau din alte sfere de influenţă, fără criterii meritocratice. Asta stȋrneşte ostilitate din partea grupului, urmate de proteste din partea grupărilor aşa-numite feministe, se face un sondaj, se concluzionează că societatea romȃnească e misogină. Chiar sexistă, pentru că şi femeile sunt enervate de parvenitismul de gen.

Ȋn Romȃnia, misoginismul e mai mult de tip ţărănesc. Ȋn America este cultivat, tradiţional, de zona intelectuală. Acolo s-a ieşit ȋn stradă pentru dreptul la viol (ȋn ȋnvăţămȋntul superior de mare prestigiu). Evident că sunt adepţi şi-n Romȃnia.