marți, 5 februarie 2013

CONSTITUTIA ROMANIEI




Revizuită în 2013. PROPUNERI

Articolul1 –STATUL ROMAN
1) România este stat național, suveran față de legile Europene, divizat în ginte și triburi, funcție de baronii formați după 1989.
2) Forma de guvernământ a statului este SUBPRESAPOLITICA, un fel de republică a pluralismului monarchic în care încap oricâți regi, împărați, baroni și puterea Presei la un loc.
3) România este un stat de drept și democratic numai în spiritul “tradiției” și cutumelor păstrate cu sfințenie din communism și dezvoltate în conformitate cu idealurile Asociațiilor de revoluționari. Este și un stat social care asigură veniturile celor ce votează la chemarea presei, a partidelor și a liderilor de sindicat, aceștia asigurând pluralismul politic de fațadă. Ceilalți cetățeni nu vor fi reprezentați în Parlament. Demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor vor fi la latitudinea Presei iar dreptatea,  pentru politicieni și clientela lor, va fi împărțită de către Parlamentul României.
4) Statul se organizează potrivit principiului Parlamentului Suprem: Parlamentul face legile deci tot el este cel mai în măsură să spună ce e legal și ce nu! – în cadrul democrației originale fondate de Ion Iliescu.
5) In România, respectarea Constituției, a supremației sale și a legilor este facultativă și ocazional, când poporul o cere la îndemnul presei, poate fi suspendată.