marți, 22 septembrie 2020

Alegeri locale 2020. Pandemie și Panaramă

 


2012 - Ludovic Orban, le recomanda femeilor liberale să nu urmeze stilul de carieră politică, “prin pat”, de tip Raluca Turcan, Mioara Mantale, Elena Udrea  https://www.gandul.ro/politica/orban-recomanda-femeilor-liberale-sa-faca-politica-fara-a-folosi-patul-257816

Uite, nu cred în această campanie electorală!

Și, spre deosebire de toată lumea, o s-o și spun. Este inadmisibil ca nimeni să nu facă opinie separată, nici în ceasul al doisprezecelea, față de “jocul”, din ce în ce mai slab, politic, global, medical și ce-o mai fi el.

Nu cred că Nicușor Dan, care pînă acum vorbea doar despre sistematizare și parcuri, a luat-o razna și aruncă-n noi cu valori și panaramă, din postura de candidat la primăria Capitalei, unde trebuie să se ocupe de țevăraie, gunoi, drumuri, poduri și panseluțe. Faptul că se folosește în discurs de propriul copil, pe model american… Nu cred că e stilul lui și nu comentez, deocamdată.

Mai degrabă, cred că Nicușor Dan vrea să scape de cocoașa Vlad Voiculescu și, dincolo de cuvinte, transmite mesajul: Nu voi să fiu ales! Luați-l p-ăsta după mine! Tot într-acolo bate și PNL-ul care, zici că și-a dus candidatul la tîrg, doar ca să-l facă de rîs.

Apoi, uite, nu cred că Președintele K. Iohannis chiar s-a alienat mintal.