marți, 16 martie 2021

Sunt un virus!


Dictatura tarabagiilor - Avocat: Eu am spus de la început că este “cel mai mare malpraxis al tuturor timpurilor”.  Această boală ține mai mult de pneumologie sau de infecțioase?  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/slava-domnului-sunt-un-simplu-virus-nu.html#more

Mai întîi, știți că ăștia vor să eradicheze … gripa, pe de-a-ntregul! A fost chiar știre la televizor înainte de declanșarea simulării pandemice dar, cine se uită în gura prezentatorilor, în loc să fie atent la cuvinte… O eradicare de orice, că e un virus, că e o algă, o insectă etc. are consecințe ce nu pot fi prevăzute prin algoritmi. Doar oamenii, fiindcă și-au pierdut instinctul de conservare (de cînd primesc sfaturi de la ticăloși care-i manipulează tratîndu-i ca pe pe infantili) pot fi luați în calcul de specialistul în fracții.

“Silence is at least not denial and may be consent.” Herman Mellvile, The Confidence man  (Tăcerea, cel puțin, nu e negare și poate fi consimțire.”  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/acordul-prezumat-poarta-masca-arata-ca.html

Ciudat, dar, din noianul de teorii ale conspirației lipsește teoria din filmul Matrix! Aia cu “omul este un virus și trebuie stîrpit ca să salvăm planeta”.

Nu, nu cred că ne-au invadat extratereștri și nici că schizophrenia planetară vine din cine știe ce clonare sau modificare genetică a liderilor, ariviștilor, tîmpiților,  etc. (n-au ajuns ei pînă acolo). Ăștia sunt oamenii!

February 28, 2017 - “Over millions of years, these viruses have lost their ability to produce infectious particles, but have in some cases found other vital roles, and are now indispensable for human life.

One well-studied example is a protein called Syncytin-1, which is vital for the development of the placenta. […] If we deleted this protein from our DNA, humanity would rapidly go extinct as we could no longer produce a functional placenta.”  https://theconversation.com/want-to-eradicate-viruses-they-made-us-who-we-are-71326 

(“De-a lungul a milioane de ani, unele virusuri și-au pierdut capacitatea de a produce infecții, dar și-au găsit, în unele cazuri, roluri vitale și au devenit indispensabile vieții umane. Un exemplu bine studiat este proteina Syncytin 1, vitală pentru dezvoltarea placentei. Dacă ștergem această proteină din ADN-ul nostru, specia umană va dispărea rapid, fiindcă n-am mai putea produce o placenta funcțională.”)

“Vaccinul universal”, eradicarea virusului uman