sâmbătă, 9 ianuarie 2010

ALEGERI PREZIDENTIALE 2010

PRESA A PIERDUT ALEGERILE

Prinţul fericit sau, în varianta autohtonă, odrasla corconită de securist din Primăverii, Mircea Goană (Realitatea), împreună cu Omul de tinichea sau, în variantă modernă, Momaia din deşeu reciclabil, Lilly Blat, s-au lăsat ispitiţi de Luna Neagră şi li s-a urcat la cap ideea c-ar putea să ne conducă.

Presa i-a luat în braţe şi i-a scos la cerşit ca o ţigancă în intersecţie şi, cand a văzut că nu iese nimic din sondaje, a început să ne bată cu ei în cap ameninţand că ori îi alegem ori ne scuipă ca o pisică vagaboandă.
Mircea Geoană îşi făcuse socoteala că ţara e un fel de tarfă angajată la Partidul Imbuibaţilor Comunişti pe care o ia în maşină să i-o dea sus şi o primeşte în audienţă să-i aducă dreptul, minim 5000 euro, adică el să fie proxenetul ţării “de doi lei”, dupa cum singur a numit-o.

In acelaşi timp, toţi cei care refuzau să se prostitueze erau supuşi violurilor psihice în grup, pentru că Ceauşescu a cocoloşit o specie de handicapaţi ce nu pot munci nici cu braţele nici cu mintea dar care vor să-i sclavizeze pe alţii ca să se îmbogăţească. Aşa că s-a mobilizat toată putoarea care a clocit şi s-a înmulţit în communism şi care vrea capitalism dar să nu muncească pentru el. Cloaca asta căreia îi creşte iarba pana îşi mută starvul şi-i pute pamantul sub ea, copii de stătători degeaba, tocilari lipsiţi de vreun talent care după ce-au pus mana pe diplomă şi-au luat mana după carte sau ofticaţi cărora nu le pupă poporul tălpile şi nu le recunoaşte meritele, s-au gandit să ne înghesuie pe toţi la picioarele lui Geoană ca să servim tot. Acest zero barat voia să fie preşedinte cu orice preţ, ajutat de mijloacele de manipulare în masă adică acea industrie care trăieşte şi se-mbogăţeşte din vanzarea de produse cancerigene, pornografie, insultă şi frică. Desigur, ajutorul venea şi prin învăluire, adică te făceai că-l susţii pe C.Antonescu, pentru că lenea morală şi fizică nu putea să se autosusţină, şi de fapt susţineai partidul de neamuri care controlează statul. De exemplu, CTP l-a susţinut pe Faţă palidă şi Căzută despre care spunea că, la confruntare, a avut un discurs muşcător…
-Poate cu gingiile, molf, molf.
…după care, acelaşi analist de soi, s-a jeluit ce dezamăgit este că Nimicul se vedea prim- ministru şi că, ce să­-i faci e şi el un om ca toţi oamenii şi, din cand în cand i se pune nădejdea în cate un “providenţial”, de ex. Năstase, Obama, Antonescu dar, fatalitate, aşteptările îi sunt înşelate. Speranţe spulberate, Colette!
Dar asta nu e tot, căci primim gratis şi o mărturisire cu care ar trebui plictisit psihologul, nu noi, anume că omul se simte acum ca pe vremea lui Ceauşescu cand voia să se rateze, zice el. Auzi băiatule, dacă voiai, reuşeai! In realitate, de fiecare dată ai aşteptat să te salveze cineva şi ţi s-a împlinit. Ia, încearcă tu acum, pe bune, şi dacă mai simţi vreo sfarşeală trăieşte-o în singurătate că dacă totul e inutil de ce să ne mai bagi şi pe noi în depresie. Smecher citit!

Ca să facem un rezumat, presa care dă din gură şi-a băgat picioarele în democraţie, legi, bun simţ, adevăr. A încălcat drepturile copilului cand a dat de 1400 de ori filmuletul cu pumnul cat capul operatorului care lovea o ţeastă vanătă ranjind şi s-a întrebat de un mil. de ori dacă acest desen animat e real. Geoana a făcut şi el ce-a putut,: s-a dus la moaşte, la Moscova, la Vantu, da’, de unde nu e, nici Dumnezeu nu cere!
Toată campania asta psihopată le-a scăzut ratingul aşa de mult ca nimeni nu se mai apleacă să-l adune iar pentru ei, ca şi pentru Geoană e prea tarziu, din toate punctele de vedere. Eu nu cred că Mircea Geoană n-a ştiut c-a pierdut, pentru că toţi cei din jurul lui au ştiut (aţi văzut faţa lui Dragnea cand a dat cu ochii de sondajele umflate?). Nealesul ştia că se aranjează. Taţa Firea chiar a făcut o emisiune electorală în ziua alegerilor pentru care a fost amendată, după care, Gaby Radio-şanţ a rostit binecunoscuta ameninţare: “să nu spun eu ce ştiu” şi a mai primit una peste faţa aia corectată la Bucureşti (noi ştim cum arăta urata cand s-a coborat la bulivar, în capitală).

Ca să se aleagă Goană, Realitatea, Antena şi PSD-ul au luat dictatura în propriile maini pentru că poporului i se urcase democraţia la cap, şi-a zis aşa: cand exit-pollurile noastre vor zice că Geoană a căştigat, el se va autoproclama preşedinte, se va bucura în stil americănesc, va spune că Mihaela e “dhragostea lui” ea va lacrima de parcă ar juca în propria comedie romantică, (fondul de ten rezistă), iar poporul va striga “Ceauşescu n-a murit, Trăiască Geoană”. Apoi el va mulţumi tatălui din cer, lu’ tacsu, nu Tatălui Ceresc, ca să se bucure şi el şi să fie felicitat de Pleşiţă la un pahar cu smoală. Dacă nu murea Ceauşescu, oare ce meserie avea primăvăraticu’ acuma?

Dar cel mai macabru eveniment a fost episodul Timişoara unde cei doi proşti si televiziunile aferente au vrut să facă reconcilierea cu forţa. Realitatea a dat incontinuu aceleaşi imagini de cateva secunde cu altercaţia verbala dintre un demonstrant şi-un poliţist şi nişte jurnalişti de rahat au făcut comentarii cretinoide cum că demonstraţiile de stradă nu se potrivesc cu democraţia, ceea ce ne-a trimis direct la mama-dracului, în dictatură. Măcar am aflat cum stăm şi acum ştim şi mai bine că nici vorbă de reconciliere cu cei 50% care i-au votat pe aceşti regurgitaţi ai sistemului ceauşist.

Schizofrenia “cat e halatul” a continuat şi după alegeri şi după renumărarea voturilor anulate, unde Geoană a fost învins şi-n reluare şi după ce ziare romaneşti au preluat articolul din Wall Street Journal în care şmecheria bănoasă ruso-americano-nemţească a fost scoasă la iveală. Aştia rămaseseră în campanie electorală, încercau să dea timpul înapoi, în timp ce Vanghelie ameninţa că scoate oameni în stradă, inclusiv studenţi, d-ăia care fac mai multe facultăţi deodată, intelectuali care-l votează pe Crin A..
Incet-încet susţinătorii celor doi Nimic s-au retras în vizuine, inclusiv doctoreasa în sociologie Olguţa Vasilescu, care ne ameninţa că Geoană caştigă în ciuda a ce spun sondajele pentru că noi nu ştim ce ştie ea. Becali, războinicul care are creierul cat o boabă de piper şi care zicea la Naşul că i-a spus Hrebengiuc, că dacă iese Băsescu “-Nu mai putem să facem nimic./-Ce nu mai puteţi să faceţi domnu’ Becali?/-Smecherii, mă, şmecherii nu mai putem să facem.”, acum a dat înapoi în privinţa faptului că Băsescu e răul absolut şi s-a retras, desigur în vreo bibliotecă la Bruxelles. Iohannis s-a dat jos din lectică fiindca se făcuse destul de ras iar dizidentul de operetă sau poetul-porc, cel care a insultat-o pe doamna Băsescu, mai face cate un “spirit de glumă” obosit de atata ghiftuială. Dinu Patriciu producătorul filmuleţului “Pumnul de Fier şi Balena Albastră” distins cu Zmeura de Aur, s-a retras din faţa procesului unde Puterea Judecătorească i-a dat a cinşpea amanare, Gorbaciov şi-a amanat două vizite în Romania, între care una la Realitatea unde se dau nişte premii de care s-au săturat şi premiaţii, nişte ziare au dat faliment iar noi n-am mai văzut sfarşitul nopţii de “dhragoste” şi pupăturile de dimineaţă ţocăite în microfon, asa ca-n filmele americane. Eh, dar ce e viaţa!