miercuri, 28 octombrie 2020

Vă e frică de foc?


https://www.stiripesurse.ro/video-gafa-in-parlament-liderul-deputatilor-pnl-cu-ajutorul-bunului-dumnezeu-sa-avem-cat-mai-multe-victime_1521227.html

Oare, de ce, pare că noilor reformiști le e mai frică, decît comuniștilor, de biserică și chiar de manifestări precreștine, care țin de tradiție și folclor? Fiindcă, de ce ți-e frică d-aia nu scapi?!

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/10/ce-spun-specialistii-despre-coronavirus.html#more

La Dragoslavele (jud. Argeș), un grup de 20 de personae au sărbătorit aprinderea unui foc de Sânmedru și au fost amendate de Poliția Locală, conform deciziei IGSU de a interzice sărbătorile, cu astronomica sumă de 60 000 lei. Tot în ideea de a combate grupul infecțional organizat, nici dovleacul de Halloween nu mai are voie în această nouă dimensiune. Probabil, ochii luminați de flacăra lumînării s-ar fi uitat cu subînțeles pînă în străfundurile statului profund, și le-ar fi înghețat zîmbetul mînjit, împuterniciților pandemiei. Rînjetul prostesc pe care-l suportăm, în scîrbă, de prea multă vreme, de cînd li s-a dat patalama la mînă, să ne extermine cu dezinsecția.

Citesc, pe o pagină de facebook, o părere de rău: