marți, 11 decembrie 2012

COMPONENTA PARLAMENTULUI ROMANIEI




Doamne, avem un parlament cât o Chină!

După vifornița adunătoare de voturi care a pus loialitatea alegătorului la încercare, “Poporul” a votat și iarna și-a croit drum alb iar acum ninge liniștititor dar insistent peste democrația  noastră originală învelind într-o plăpumioară de nea Casa Poporului, Parlamentul României , care tocmai s-a împuiat.

Presa Română a hotărât ca Legislativul să fie după chipul și asemănarea ei: mult și prost! Doamne, avem un parlament cât o Chină!

Un record de aleși pe metru pătrat de o diversitate mai bogată decât un caleidoscop, ca un program de televiziune românească: cântăreți de toate genurile cât să pui d-un Karaoke la orice oră, penali de toate infracțiunile cât să pui de-o arestare în direct, un commentator de sport  și un patron de fotbal, cât să pui de-o miuță când te plictisești, colaboratori și ofițeri ai poliției politice din vremea primului architect al țării cât să ții legătura cu trecutul, conservatori de nomenclatură comunistă adică, patroni de presă pucistă, moștenitorii foștilor politicieni care au născut pui vii și minorități câtă frunză și iarbă-toți într-o majoritate covârșitoare, cât să încapă sub ei toată Justiția din România!

Vom avea, așa cum a anunțat prim ministrul de paie, sperietoarea de investitori, un guvern cu un număr nelimitat de ministere, practic, toată lumea o să fie angajată la stat!

E sfârșitul lumii! Deja se vând truse de apocalipsă!

Doamne, avem un Parlament cât o Chină și ăștia nu mănâncă cu bețișoarele!

De citit: Parlamentul României, o afacere în familie 11 decembrie 2012,