vineri, 3 aprilie 2015

Ce înseamnă “Răul cel mic”?


“reportajul rău” și “reportajul bun”

De pildă, recent, târfa imperialistă, fascistă și de sex neutru care este această dictatură de tip nou ce-și zice
Alegeți Răul cel “mic”!
UE s-a jucat iar de-a “reportajul rău” și “reportajul bun” cu românii din străinătate. De cei din țară și-a bătut joc presa autohtonă, ca de obicei. Aia care zice Europa ne ceartă, Partenerii externi ne laudă, de parc-am fi întârziații mintal sau animalele de companie ai Europei și SUA. Asta-mi aduce aminte tot timpul despre “albii” americani care susțineau că “negrii” sunt ca niște “copii” care nu s-ar putea descurca în libertate. Pe același principiu, nouă ni se spune că România nu se poate dezvolta fără UE, că doar managementul… străin poate conduce o companie românească și că nu există democrație-n farfurie in afara ghiveciului OMG-ist din Parlamentul European, gustat și asezonat cu potențiatori de arome de grupurile de interese.

Ce-i drept, la cât de nesătulă și iresponsabilă e bestia politico-mediatică de la noi, așa e! Numai că Europa și “Aliații” au profitat maxim de corupția internă și încă mai profită.
Distrugerea locurilor de muncă din țară, distrugerea institutelor de cercetare, mâncarea moarte, aviarele, gripele, “explozia” de cancere” care ne costă multe, multe miliarde de euro pe an, “salariile” de ajutorat social ale medicilor, gropile de gunoi din munți, implementarea deviațiilor sexuale în rândul tinerilor, sărăcirea intenționată sau defrișarea la ras, toate sunt comandă de la “partenerii țării”.

Evident, asta n-ar fi posibil fără colaboraționismul intern, a se citi mafia de stat.

De-asta,  “reportajul rău” și “reportajul bun” vor tot apărea până la extincția unui popor dar fiți pe pace, ăsta-i răul cel “mic”! Răul cel “mare” și imminent este prăvălirea bolovanului rusesc ce vra să ne-ndoaie granițele și pentru asta avem nevoie de “aliați”.

Răul cel “mic” este “marea” manipulare!