miercuri, 7 octombrie 2020

O nouă religie? Cum să nu!

"When tyranny becomes law, resistance becomes duty"  https://www.ndtv.com/world-news/we-do-not-consent-thousands-defy-covid-19-curbs-during-london-anti-lockdown-rally-2301533


Pe negru? Desigur! Negrul e din nou la modă.


Calendar Demascator

16 -17 nov. - Sf. Mamă și Sf. Copii, victimele de pe Str. Miorița, nr. 8, sacrificați, preventiv, pe altarul noii curățenii mondiale. Lupta a început tot la Timișoara. Mama și copiii au fost gazați, nici n-au știut ce i-a lovit. În aceeași perioadă, cu ajutorul unei campanii TV, mai multe școli din București au fost curățate de varicelă și mai mulți elevi au ajuns la spital. Totul pentru o cauză bună, se poate presupune, ca de obicei, că au fost milioane de salvați. 

9 martieSf. Supradiagnosticat, cu un cancer fals, victimă a campaniei de conștientizare: “crede și nu cerceta”. A fost iradiat de 56 de ori, după care a aflat că a fost o eroare (oroare) medicală, a intentat process, a cîștigat în primă instanță și, într-un final, epuizat, a făcut un AVC și-a murit. Prin sacrificiul lui, a deschis ochii oamenilor asupra diagnosticării abuzive.

16 martie – Comemorăm uciderea libertăților individuale. Debutul campaniei de dezinsecție națională. Puterea absolută a deratizării a fost preluată de către un Grup de Experți, cu originea în întuneric. Pogromul a fost intermediat de bestia politico-mediatică și, cu această ocazie, s-a instaurat, prin lege, internarea abuzivă. Partea bună e că, de-atunci, în fiecare miercuri, la ora 18, sărbătorim Ora Plictiselii.

30 iulie – Sf. Libertate de conștiință care a pierdut lupta cu Sf. Salvatori. Intre 28 și 30 iulie, zile nefaste pentru cei care nu cred în Supereroi, superboli, supranormal și noile supervalori de turmă.