duminică, 25 octombrie 2020

Revista presei. Miscelanee

“Iar când te duci la teatru sau intri în vreo școală

Și aerul de-acolo îți pare echivoc,

E mai recomandabil să nu respiri de loc…”  https://evz.ro/toparceanu-despre-pandemie-platforma-zoom-horoscopul-lui-dom-profesor.html/2


Am citit articolul lui C. Unteanu, Adevărul.ro, despre cum, între mizele alegerilor din America, se strecoară și chestiuni pe care, dacă e să ne luăm după noul politically correct, e mai bine să ne facem că nu le vedem, cum ar fi legalizarea ciupercilor halucinogene și a altor droguri incredibil de periculoase. Autorul trimite, deși n-ar fi trebuit, la experimentele reale (declasificate) făcute de “cercetători” din domeniul medical și autorizate de CIA. E adevărat că, celebrul proiect MK-ULTRA a “tratat” cobai umani cu halucinogene, electroșocuri, abuzuri sexuale etc., dar asta, numai pentru a salva milioane, într-un viitor mai bun. Păi, ce facem aici, zguduim credința în omul de știință?!

https://freefrompress.blogspot.com/2020/10/razboiul-lasilor-generatia-bot-de-urs.html

Și, că tot veni vorba, am văzut titlul preluat după Digi 24, CTP: Ce-ar spune Isus, dacă ar veni a doua oară pe Pămînt și ar fi în România? N-am mai intrat pe articol, titlul mi-a fost de-ajuns.

Apoi, L. Orban zise, mai deunăzi, că vom fi „un fel de tigri ai Europei Centrale şi de Est” și că vom avea patru ani de…pace politică. O.K., asta înseamnă c-o s-avem un site Tigruldacic.blog și că n-are rost să mai ținem alegeri.

După care, pentru că nu citesc decît lucruri serioase, uite una din Evenimentul Zilei: