duminică, 25 octombrie 2020

Revista presei. Miscelanee

“Iar când te duci la teatru sau intri în vreo școală

Și aerul de-acolo îți pare echivoc,

E mai recomandabil să nu respiri de loc…”  https://evz.ro/toparceanu-despre-pandemie-platforma-zoom-horoscopul-lui-dom-profesor.html/2


Am citit articolul lui C. Unteanu, Adevărul.ro, despre cum, între mizele alegerilor din America, se strecoară și chestiuni pe care, dacă e să ne luăm după noul politically correct, e mai bine să ne facem că nu le vedem, cum ar fi legalizarea ciupercilor halucinogene și a altor droguri incredibil de periculoase. Autorul trimite, deși n-ar fi trebuit, la experimentele reale (declasificate) făcute de “cercetători” din domeniul medical și autorizate de CIA. E adevărat că, celebrul proiect MK-ULTRA a “tratat” cobai umani cu halucinogene, electroșocuri, abuzuri sexuale etc., dar asta, numai pentru a salva milioane, într-un viitor mai bun. Păi, ce facem aici, zguduim credința în omul de știință?!

https://freefrompress.blogspot.com/2020/10/razboiul-lasilor-generatia-bot-de-urs.html

Și, că tot veni vorba, am văzut titlul preluat după Digi 24, CTP: Ce-ar spune Isus, dacă ar veni a doua oară pe Pămînt și ar fi în România? N-am mai intrat pe articol, titlul mi-a fost de-ajuns.

Apoi, L. Orban zise, mai deunăzi, că vom fi „un fel de tigri ai Europei Centrale şi de Est” și că vom avea patru ani de…pace politică. O.K., asta înseamnă c-o s-avem un site Tigruldacic.blog și că n-are rost să mai ținem alegeri.

După care, pentru că nu citesc decît lucruri serioase, uite una din Evenimentul Zilei:

“România lovită de un noroc incredibil. Vin sume colosale”. N-am aprofundat. Sună ca “Un asteroid se apropie de Pămînt” sau “Pericolul din cer”. Avem și artiști conformați (sau complianți, cum se spune acum), de-o pildă, solistul de la TAXI dă cu rime, pă-nțelesul tuturor, în cei care nu vor să poarte mască: Nu-s toți deștepți ca tine, țara e plină de proști ca mine. Nimic nou, am văzut sondajele.

La televizor, continuă campania de poluare mentală, acum că japonezii au demostrat că masca protejează cel mult de scuipați, de virus, mai deloc. Odată ce le-au pus botniță bucureștenilor, de cînd i-au băgat în “scenariul roșu”, autoritățile ar vrea să-i țină veșnic la respect și le pompează știri, non-stop, despre nivelul ridicat al noxelor din capitală.

Interesant este și cum au demonstrat japonezii că virusul nu se strivește de peretele de cîrpă: au dat cu șpraiu’ plin de covid pe mască! Așa cum am spus, mult mai demult decît oricine, pericolul există, pentru că există în laboratoarele OMS. Scrie la ei pe site.

O propagandă foarte periculoasă, pe cît de mincinoasă, e că, deși cadrele medicale sunt întrebuințate la maxim - de-astă primăvară, fără încetare – încă mai pot duce, nici n-ar fi așa de epuizate, mai ales că satisfacția pe care o au cînd salvează un covidat este… infuzie de energie, ce să mai! Se fac și reportaje, cu halenă tipică propagandei sensibilizatoare, cu pacienți care spun “doctore, te iubesc”, e ceva… de luat cu helas. Mai ales că știm cum alți pacienți, din afara pandemie, sunt lăsați să moară…

Nimeni, nici măcar doctorii, nu rezistă la infinit. Nici “Cîrtița Varvara”, care sapă la metrou, n-ar fi putut să funcționeze atîta vreme. Doar știm că le-a luat nouă ani autorităților, să facă o potecă pe șine pînă-n Drumul Taberei.

Deci, adevărul e că epuizarea în rîndul cadrelor medicale a atins deja limita suportabilului și asta e foarte periculos. Cînd îi aud pe unii că, nici la primăvară nu va fi altfel, ba chiar că pandemismul se poate întinde pe alți doi-patru ani… Trebuie să nu fii sănătos la cap, sincer!

În timpul ăsta, cu ce-și fac psd-iștii campanie electorală? Cu pensionarii, ale căror mîini îmbătrînite le încălzesc ei cu siguranța unei pensii, și-așa amărîte. Serios? Nu cumva, bătrînii sunt morții utili ai pandemismului?

Nu de alta, dar, așa cum un evreu mort nu mai are nevoie de insulină, nici un pensionar mort nu mai are nevoie de pensie.

https://freefrompress.blogspot.com/2020/10/cum-impui-o-lege-care-nu-exista.html#more


“În urma studiilor, psilocibina administrată clinic ar putea schimba activ și valorile politice ale indivizilor. Psilocibina pare să facă oamenii mai liberali ca valori de viață.” https://www.libertatea.ro/lifestyle/psilocibina-noul-tratament-miraculos-sanatate-mintala-cat-lasam-substantele-modifice-gandirea-3165518

https://www.contributors.ro/centenar-paulescu-parintele-rasismului-stiintific/

“Dar este şi o revigorare a tradiţie nord-americană de pionierat în domeniu. Una care a intrat în istorie ca fiind printre cele mai dramatice, tragice şi demente experimente medicale desfăşurate cu aprobarea directă a administraţiei americane şi sub coordonarea CIA.”  https://adevarul.ro/international/statele-unite/In-sua-3-noiembrie-vota-mai-multe-teme-nebanuit-interesante-1_5f93d53d5163ec42712c1caa/index.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu