joi, 16 februarie 2023

De ce nu vor guvernanţii să mărească pensiile?

Cînd avem voie să fim neutri? Şi care e cel mai sigur loc de pe pămînt?  https://freefrompress.blogspot.com/2023/02/o-femeie-doi-femei-un-barbat-doua.html


Răspunsul te va surprinde! Dr. Pol, Reality Show de pe Nat Geo Wild

Un grajd de fermă, aglomerat de inşi care încearcă să scoată, forţat, viţelul, din vita care a ratat fătarea la timp. Vaca stă prinsă de bot, ca-ntr-un lasou, strîns ancorată de partea de sus a stîlpului de rezistenţă din colţul şandramalei. Cealaltă parte a corpului îi este ţintuită la pămînt de tot felul de fierătanii, aflate în afara şi-nlăuntrul animalului. La intervale regulate, Dr. Pol încearcă să scoată viţelul din pîntecele unde rămăsese blocat, trăgînd de, probabil, un forceps folosit de regulă în astfel de cazuri. Vaca mugeşte greu, din botniţa de funie, dînd semn că durerile-i sunt atroce. Operatorul ne-o dă în prim-plan.

Fermierul şi-un angajat dau o mînă de ajutor, puternic impresionaţi de tot procesul de extracţie. Într-un tîrziu, după multe împotriviri ale sorţii, corpul viţelului se prelinge afară din fiinţa chinuită care n-a putut să-l nască. Inert.

Care e mesajul subliminal al politicienilor către popor  https://freefrompress.blogspot.com/2023/02/care-e-mesajul-subliminal-al.html

Stăpînul vacii e în lacrimi. Dă să-l resusciteze, într-un gest disperat, dar Dr. Pol îl opreşte: n-are rost, e mort de cîteva zile.

Totul e pierdut.

Sfîrşit de durere, stăpînul vitei trebuie, acum, să mai şi răspundă la întrebările specifice: Sunteţi trist, vă văd cu lacrimi în ochi?