sâmbătă, 18 noiembrie 2017

De unde vine mișcarea “spontană” # resist!

“Presa liberă” din Romînia n-a suflat o vorbă!
Soros, “democrații”, activiștii și donatorii se adună pentru trei zile în locația de lux Carlsbad, California, ca să pună la cale “pașii de urmat”. Adică, să ne pună Viitorul la cale tuturor. Participanților li se garantează confidențialitatea. De ce, dacă e o “societate deschisă”? Din țara noastră, cine participă?

“ The agenda for the meeting, titled “Beyond #Resistance: Reclaiming our Progressive Future,” lays out three full days of events culminating in a Friday night dinner headlined by Pelosi.” https://www.infowars.com/resistance-royalty-pelosi-soros-headline-lefts-biggest-dark-money-conference/

În parallel, politicienii romîni s-au împroprietărit, succesiv, din privatizarea prin metoda MEBO cu acțiuni la purtător în companiile de stat, din Legea Retrocedării cu terenuri pe care nu le-au deținut niciodată, prin ANRP, o altă găselniță pentru prăduirea în continuare a moștenitorilor dar și a statului iar acum inventează Fondul Suveran pentru prăduiala finală. În timpul ăsta, politicieni din toate partidele au “privatizat”, s-au încuscrit, aliat și au făcut afaceri, ca o mare familie nu ca adversari, căpușînd statul.

State paralele, #resist și # patrioții.