marți, 19 martie 2013

NĂSTASE E UN OM LIBER





TITLURI BUNE
Ăsta era titlul pe televiziunile de știri după pronunțarea sentinței de eliberare condiționată a “trofeului anti-corupție” Adrian Năstase. Cel puțin până au început să iasă PSD-iștii să explice cum e cu statutul partidului care nu i-ar permite lui “Dânsul” să se mai întoarcă prea curând în partid. Cel puțin până i s-o lăsa popularitatea sufficient cât să fie sub a lui Ponta.

Acum ne dăm seama de ce apărea pupilul încarceratului la televizor toată ziua, pe la toate televiziunile și cu tot familionul! Pentru că, Adrian Năstase, de cum s-a eliberat, a ocupat locul de “Primul Ministru”. Dintr-o dată, “fostul prim-ministru Adrian Năstase”, rostit pe toate posturile, făcea ca “prim-ministru’ Victor Ponta” să sune a șefuleț de birou.

Așa că, a fost tristețe mare ieri la PSD! Presa a tot titrat în ultimele două săptămâni că Ponta ar fi zis că Năstase e așteptat cu brațele deschise în partid, i-au păstrat și scaunul, zicea el deși nu asta era esența spuselor principalului profitor de pe urma dosarelor lui Năstase. Primul ministru al guvernelor reciclate din ultimul an a zis, în principal, că: să vedem dacă A. Năstase vrea să se întoarcă în politică, poate vrea să stea cu familia iar ieri, când micuțul prim-ministru a ieșit la presă, exact când se extrăgea din galeră stăpânul lui de altădată, ca să ocupe și el o jumătate de ecran, Ponta a zis că PSD-ul este “partidul lui Năstase cum este și al meu”. Cu subînțeles!