vineri, 2 aprilie 2021

Lovitura de stat globală, Marea resetare e Marea capturare

După ce mîrlanul de la Cotroceni a compromis protestele de stradă calificîndu-le drept anti-semite și violente iar simple minds…  https://antipresa.blogspot.com/2021/04/organizatia-secreta-covid-copiii-vostri.html#more


Pînă la guvernanța globală.

Avocat, amestecat și prin politică, către protestatari: Trebuie să respectați regulile, sunt bune, nu sunt bune, sunt legale sau nelegale… Te duci în instanță să afli, nu în stradă afli dacă…! Cum poate un jurist să spună așa ceva?

“Lovitură de stat globală” e o etichetă pusă de mult și de mulți gînditori ai lumii, nu e nici un secret și nici o noutate. Iar faptul că, de mai mult de un an de zile noi funcționăm în baza unor ordine nelegale și neconstituționale, ce dracu’, poa’ să-nsemne?! Cum se poate ca o armată de jandarmi și de polițiști să fie la dispoziția Comandantului acțiunii (Comandantul pus de OMS și de cine o mai fi în spatele acestei chestii odioase, în Landul RO) și să forțeze populația să respecte niște… reguli, nu niște legi! Păi, a fost întrebat unul dintre forțoșii cu pulan în baza căror norme de aplicare și n-a știut să răspundă. A zis ceva că, dom’le, dacă încearcă cineva să-ți fure poșeta pe stradă și jandarmul se-ntîmplă să fie prin apropiere, e normal să intervină… Ȋn fine, pare un soi de voluntariat în slujba lui Arafat.

Câțu și Arafat promit relaxare după moarte. Broasca fiartă ar putea fi îmbrăcată și-apoi îngropată  https://antipresa.blogspot.com/2021/04/relaxarea-lui-catu-si-arafat.html#more

În plus, iese la iveală că “legile” sunt, de fapt, reguli ale noii orînduiri, ele nefiind nici măcar publicate în MO, fiindcă… nu sunt legi.

Ceva asemănător se întîmplă și în alte țări. Acum cîteva săptămîni a intrat pe telefon o româncă rezidentă în Suedia, ca să povestească ce restricții draconice s-au luat acolo. Magazine închise, mască, mască, mască, ore fixe la care se dă stingerea, toate spre încîntarea prezentatorului TV de la noi. Minunat, dar cum s-o fi putut în Suedia să se dea astfel de legi și la noi, nu?