miercuri, 13 iulie 2022

Interviul care rezolvă condiția umană

Ce-o fi seceta pedologică? Un fenomen extrem datorat exclusiv acestei periodice încălziri a vremii, un blestem care trebuie…  https://freefrompress.blogspot.com/2022/07/politicieni-si-paparude.html


Partea a V-a

Despre “colaboraționistul de integritate” și poziția morală semi-bipedă

Am sesizat și ceva intervenționism al lui “poate”

Abia acum devine interesant!

Ȋntr-adevăr, undeva în secolul trecut, Antoine de Saint-Exupéry scria că “Trăim, zi după zi, într-o stare de profundă anxietate și, ca să ne eliberăm de ea, trebuie să-i găsim cauza… Ce este omul? N-avem un răspuns la această întrebare și am sentimentul că ne îndreptăm spre cea mai întunecată eră pe care a cunoscut-o lumea noastră.” (A Sense of Life, pub. 1965, pp.127, 219 of 231), iar aceste “zile profund anxioase” s-au tot înmulțit de-atunci, astfel că, acum, chiar ne aflăm în mijlocul “celei mai întunecate ere pe care a cunoscut-o omenirea” – deci, salvarea lumii, “eliberarea” cauzei, a înțelege ce e omul au venit exact la timp – de aceea, comunitatea științifică trebuie neapărat să acționeze ca un tot și să sprijine această descoperire epocală.

Acum, voi răspunde la celelalte întrebări, Craig, dar trebuie să menționez că, prima parte video de pe World Transformation Movement’s website avertizează asupra dificultății pe care, nu doar oamenii de știință au întîmpinat-o, ci și toți aceia care au încercat să se gîndească la acest subiect controversat – condiția umană coruptă (imorală) și să-l confrunte, pînă acum cînd, în sfîrșit, a fost explicat și poate fi acceptat și confruntat.

-Sunt Craig Conway și vorbesc cu biologul Australian Jeremy Griffith.