luni, 13 iulie 2020

Fake news strigă fake News!

No comment! - “Asta pentru că vorbim de un virus foarte contagios care se transmite inclusiv pe calea aerului.”  Pro TV/7 iulie 2020/ 19:09Prostie, după prostie, după prostie… și epidemia devine fantezie.

Fake News: Nr. cazurilor noi a explodat!


Cel mai elocvent și persistent fake news servit de guvernul Orban prin intermediul experților de casă ai PNL-ului – practic, o minciună/zi: ex. 456, 614, 698 de cazuri noi de infectați din 8.633, 13.179, 14 600 testări (cazurile noi vin din nr. de noi testați, nu din testări).


Apoi, toate studiile de speriat, invocate în presă - toate trăgînd spuza pe turta pandemiei - ale căror rezultate preliminarii sunt absolut inutile publicului în acest moment, de asta și poartă-n coadă atîtea precauții.

Cu texte din astea, după atîta comunicare obositoare, guvernul Iohannis-Orban a rămas fără muniție exact cînd începe războiul.


Fac o paranteză. În general, nu obișnuiesc să fac pe nimeni prost. Fiindcă, prostia e relativă iar deșteptăciunea sporadică! Dar, toate aceste insulte și etichete atașate oamenilor (negaționiști e ultima găselniță) te fac să te gîndești la un tupeu de prost. Asta e! 
Plus, pare evident că, Președintele Iohannis, cînd a deschis discuția, a vrut să lanseze o dezbatere, că doar nu l-a luat gura pe dinainte.