joi, 15 octombrie 2015

Adevăratul Breaking News



Atac dur al Alinei Gorghiu asupra lui Victor Ponta, selfi-înregistrat de liberală în timp ce se plictisea pe centura capitalei. Adică drumul ăla îngust, plin de hurducături și noroi. Co-președinta PNL îi cere demisia lui Ponta fiin’că n-a făcut centura, nu c-ar avea ceva cu el.

Nu, nu vă interesează?! Cum? Obrăznicătura a descoperit abia acum mizeria aia de drum pe care voi lăsați zilnic benzina superaccizată, în chinul vostru perpetuu de a ține în mișcare nenorocitul ăsta de sector privat suprataxat din care se înfruptă scârba de stat superbirocratizat și corrupt?

O.K. Atunci asta cu PDL-ista Andreea Paul care și-a făcut timp într-o sâmbătă să nască numai și numai ca să nu-și rupă nici un minuțel din timpul în care muncește pentru popor, vă pasionează?
Nu? De ce, vi se par mai importante știrile despre femeile care mor fiindcă n-au bani de cezariană sau pentru că UE își bagă nasul în toate cele și a cerut să naștem ca elefanții ca să nu ne-nvățăm cu binele?

Apropo de UE, Breaking News:  UE are un plan ascuns ca să ne dea la ruși!
Nu vă pasă, nu?! Dar dacă ne ia “prietena” USA, ce ziceți? Nici asta…? De ce, fiindcă voi oricum plecați din țară sau, cel puțin, vă trimiteți copii afară iar vouă, după 25 ani de  ceaușism și 25 ani de mental-terorism, nu vă mai pasă de nimic?

Bine, atunci cu moaștele: Ați văzut oroarea cu jurnalisto-politiciana G. Firea care a ținut un discurs mobilizator de rugăciune în fața convoiului plătit de bărbac-so, primarul de Voluntari, să se pelerineze la moaște?
Aia, da, oroare! Doar moaștele monarhiei care pândesc tronul României, prezente și ele la Sfânta, mi-au mai abătut gândul! Cum poate, mă, să fie normal să profiți de viața chinuită a unei ființe și de rămășițele ei pământești ca să faci bani? Ca să nu mai spun că m-am frământat multă vreme, în secret, ce va să zică prin “îi schimbă veșmintele Sfintei”. Pân’ la urmă am întrebat, evident!
Şi, fiindcă tot suntem aici, dacă am fi știut in anii “90 că vom vedea copii cerșind cu rating la televizor sau duși  să pupe moaște, sincer, cred că îl votam pe Verdeț! (Asta dacă nu voia Nicu Ceaușescu!)
  
Ar mai fi o știrucă mică, mică, fiindcă văd că n-a băgat-o mai nimeni în seamă, cel puțin în presa mare, mare, cu excepția acestui jurnalist:
Liviu Avram” Remarcabil: Victor Ponta recunoaşte, după trei ani, lovitura de stat. Şi regretă faptele
 “Întrebat cum ar răspunde la chestionarul distribuit membrilor PSD odată cu buletinul de vot, mai exact la întrebarea privind deciziile proaste ale guvernului său, Victor Ponta a declarat textual: ”Îmi pare rău că am cedat, am schimbat nişte legi, că altfel, în 2012 îl demiteam pe Băsescu şi era bine pentru România, Crin Antonescu era preşedinte şi România arăta altfel, mult, de o sută de ori mai bine decât arată azi”. Iscodit de ziarişti asupra legilor pe care le-a schimbat, premierul a parat scurt: ”Păi nu ţineţi minte? Nu mai deschideţi subiectul, că n-are rost. Vă mulţumesc”. Cum să n-aibă rost?”
Citeste mai mult: adev.ro/nw7x1p