vineri, 6 noiembrie 2015

Brand de țară: Bestia care omoară!




La Rtv, acum vreo două zile, Bogdan Chireac, a încercat “cu toată dragostea” pentru medicii români care sunt toți excepționali și nimic altceva, să sugereze trimiterea în alte țări a unora dintre tinerii arși în nenorocirea de la Colectiv pentru că el fusese în spital și știa că nu e în regulă.

 Din cauza asta, jurnalista Andreea Crețulescu, o “veche în meserie” (detestabilă expresie!) a făcut o criză de nervi și a început să zbiere o tiradă cu vocea-i rugoasă înspre Bogdan Chireac, căruia-i scotea ochii că nu e mai… naționalist!

Asta-i treaba!

Există o bestie care omoară, la propriu!

Update: Astăzi unii părinți au ieșit la presă și au spus că li s-a sugerat să nu ceară transferul la spitale din afara acestei țări cimitir și că multora li s-a spus că oricum vor muri de septicemie bieții suferinzi.

Cât privește revolta din stradă, e ca și înșfăcată! Se spune “pe surse” că o vor duce în Piața Universității, vor deschide balconul și apoi o vor înghiții liderii și portavocile!
Tot la Realitatea tv am aflat astăzi că o doctoriță din Anglia a cerut ajutor lui D. Cameron pentru că a văzut că nu e în regulă la București iar prezentatoarei de dimineață i-a scris un doctor din Turcia că i s-a refuzat ajutorul. De asemenea, clinicile private de la noi au oferit gratuit medicamente dar li s-a cerut să nu spună la nimeni.