luni, 15 iulie 2019

Ne-am băgat spiritul în litera legii, ca de obicei



Poate dădeau dreptul mai departe, fiindcă toți sunt încă în funcții!


Lege și procedură pentru luarea unui copil dintr-o familie avem, doar aplicarea lor se pare că nu este suficient cunoscută.”  https://evz.ro/cazul-sorina-hai-sa-taiem-in-carne-vie-ca-sa-vedem-puroiul.html
Foarte bun și cuprinzător articol. Aproape 100% correct și drept. Ni se sugerează că, în ciuda faptului că această adopție, după cum am văzut cu toții, a fost făcută cu încălcarea legilor în vigoare (bani, pile, relații, intermediary, bani, pe repede-n ‘nainte, forțarea copilului ș. a.), în spirit, interesul copilului a fost respectat deoarece abuzul din partea statului nu face decît să scape o fetiță din ghearele propriului popor, un popor de oameni răi și proști, iar pe deasupra și săraci. Pare că, ce-i drept e drept, indifferent de litera legii.
Spiritul, în accepțiune mistico-religioasă este separat de materie deci, ce-am văzut noi în imaginile tîrîrii micuței de către o procuroare (ajutată, în stradă, de o altă femeie de care nu se vorbește la TV) este, de fapt, purtarea pe brațe a spiritului copilului spre o lume mai bună. Triumful spiritului asupra materiei, vorb-aia.