miercuri, 21 decembrie 2011

ORANGE ROMANIA

CUM TI SE SCHIMBA ZIUA CU ORANGE

notificare de plată

Stimate client,

Conform situaţiei contului dumneavoastră Orange, înregistraţi un debit de 10:37 lei reprezentand valoarea facturilor scadente şi neachitate pană în present.

Drept urmare aţi fost înscris în sistemul de evidenţă a datornicilor, aparţinand companiilor de telefonie mobilă. Aceste informaţii vor fi reactualizate imediat ce se va înregistra plata integrală a debitului datorat.

Suma restantă trebuie achitată pană la data limită 5 decembrie 2011. La efectuarea plăţii este necesar să menţionaţi codul de abonat Orange: 4536272899900002—3988

Orange Romania poate cesiona datoriile care figurează în contul dumneavoastră către o agenţie specializată în recuperarea debitului.

In cazul neplăţii, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanţele judecătoreşti competente pentru recuperarea debitului la care se vor adăuga penalităţi de întarziere actualizate, urmand ca dumneavoastră să achitaţi inclusive cheltuieli de judecată.

Pentru a găsi împreună o soluţie sau pentru orice alte informaţii despre plăţi, ne puteţi contacta în intervalul……..de pe un număr mobil…….fix……e-mail…..prin poştă…..

In cazul în care aţi efectuat deja plata facturilor restante vă rugăm să nu luaţi în considerare această înştiinţare.

Cu stimă,
Credit & Collection Manager
O. Şmecheră