miercuri, 14 noiembrie 2012

DECLARATIILE “ANTI-AMERICANE” ALE LUI MIHALACHE




Mai bine, fără!
La fel ca în cazul altor subiecte, holocaust, pretențiile UE de la Statul de Drept, cerințele FMI, subiectul Mihalache a fost abordat superficial, chipurile, simplu, ca să fie pe înțelesul tuturor dar să nu înțeleagă nimeni nimic.

In realitate, holocaustul a fost crimă în masă și el nu trebuie relativizat ca să nu se mai întâmple, stat de drept vrem și noi să fim că doar nu vrem să fim dictatură, FMI pune condiții când ne împrumută pentru că vrea să-și recupereze banii, ca orice bancă iar, pentru parteneriatul cu NATO, România s-a rugat până a devenit penibilă.

Presa și Vasile Blaga au interpretat  ieșirea prostească a lui Mihalache drept “anti-americană” lăsând impresia, poate voit, că nu e voie să crâcnești împotriva americanilor. Mi’alache, de fapt, a spus, cu subiect și predicat: Dacă parteneriatul româno-american stă în Horia Georgescu la șefia Agenției Naționale de Integritate, mai bine fără! Deci, un politician al țării România, care este angajată într-un parteneriat military cu SUA, spune că se