vineri, 4 iunie 2021

România e o țară sigură!

Apoi, ca să nu uit, Planul Marshal, mult invocat acum, a fost succedat, la vremea lui, de reforma monetară. Așa că, cel mai probabil, după ce îi va mîntui pe români trecîndu-i prin secțiile ATI spre locuri cu verdeațăhttps://freefrompress.blogspot.com/2021/06/pe-noi-nu-ne-salveaza-nimeni.html#more


Nu doar pentru că Ministrul Bode, de la Interne (de unde-i scoateți, domnule?), ne-a asigurat că ce vedem nu e adevărat, după atentatul mortal cu TNT de la Arad, cît, mai ales, pentru că s-a votat deunăzi în parlament, tot din motive de siguranță, legea alăptatului în public. Care ne lipsea mult, avînd în vedere că noua fiță în știință e că există mii de personae în lume care “au născut”, deși… nu sunt femei (sunt transexuali, adică). Așa e cînd, după noile norme, atunci cînd ești defect la cap, te operezi la celălalt pol magnetic.

Deci, putem să rîncezim liniștiți în fața televizorului, lumea întreagă e o lume sigură, de cînd a intrat pe mîinile specialiștilor. Mai ales de cînd am aflat că Bill Gates își face bombă nucleară, nu mai am nici o grijă. Parcă suntem în filmele proaste cu nebunul planetei care umblă cu lădița după el și amenință că ne aruncă în eter.