luni, 30 noiembrie 2020

Altul care n-a mai apucat MINUNATA LUME NOUĂ! Vești bune despre vaccin. Cum va sosi în România

Vaccinul pe înțelesul gospodinelor. Am aflat de ce s-au închis piețele. Ce reprezintă buletinul de vot în 2020  https://freefrompress.blogspot.com/2020/12/vaccinul-pe-intelesul-gospodinelor-am.html#more

Leonhard Seppala și Togo


De 1 Decembrie, o poveste adevărată despre eroi, fiindcă trăim vremuri cînd se denaturează sensul acestui cuvînt

https://www.mediafax.ro/coronavirus/intubarea-pacientilor-cu-covid-19-mai-mult-rau-decat-bine-noul-coronavirus-schimba-tot-ce-stiau-medicii-pana-acum-19089131

Mai întîi, a murit Maradona. Acum, cel puțin, cred că pe Argentina o doare-n cot de coronavirus fiindcă, probabil, de la Eva Peron n-a mai fost așa o jale. Spectacolul conducerii pe ultimul drum al acestei legende globale reprezintă doar o parte din funeraliile unei epoci.

Frica de eroi, în plină campanie de îngropăciune a ceea ce un doctor român a numit “era ante-covid”, au determinat autoritățile din Argentina să-l expedieze pe Maradona, după numai o zi, la cimitir. Speram să-l îngroape de 1 Decembrie, să aibă și românii ce vedea la televizor, ca să nu se mai uite, plini de nevoi, la programele românești.

Altfel, comemorarea Zilei Naționale de anul acesta nu e așa o noutate, chiar dacă de-abia acum, din ce s-aude, Ambasadorii (sau asasinii economici) și doctorii pandemiști se vor arăta la față ca stăpîni ai Landului RO, în timp ce românii vor fi obligați să stea în case, ori să păstreze distanța și să-și înghită saliva înghețată din masca medical-mortuară, ca să nu le contamineze aerul.

În altă ordine de idei, dar tot pe-acolo, o mică poveste despre eroi adevărați și despre ce-ai vrea să te faci cînd vei fi mare. Sau, mai bine, lasă, mare ajungi din întîmplare! Uite, la Maradona! Eroii nu se nasc dintr-o campanie TV.

Dar, să trecem la lucruri serioase, fiindcă uite acum vine vaccinul pe care toți românii îl așteaptă! Să-i rememorăm pe eroii din linia întîi!

https://en.wikipedia.org/wiki/1925_serum_run_to_Nome

Ianuarie1925, Great Race of Mercy sau The Serum Run –Ȋntr-o localitate din Alaska, Nome, singurul doctor din zonă constată că, ceea ce diagnosticase de mai multe ori, prin decembrie, c-ar fi durere în gît și amigdalită, e o epidemie de difterie, boală foarte contagioasă, cu o mortalitate de aproape sută la sută pe-atunci.

Continuare pe 

https://freefrompress.blogspot.com/2020/11/altul-care-n-mai-apucat-minunata-lume.html#more

https://evz.ro/medicii-ne-dau-o-veste-mare-noul-medicament-antiviral-care-opreste-transmiterea-coronavirusului.html

https://anticancerantiteroare.blogspot.com/2020/12/pacient-internat-cu-forta.html#more