marți, 23 martie 2021

Am scăpat de elefanți, au venit crocodilii

Pandemia combate anarhia, nu coronavirusul!  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/pandemia-combate-anarhia-nu.html


Crocodilul e singurul animal care lovește în toate părțile, fără motiv și omoară alte vietăți fără să fie mînat de nevoia de a se hrăni. Cherecheș - Populația a obosit la… complianță și avem nevoie de campanii agresive de informare și de “amenzi, amenzi mari…”

“Silence is at least not denial and may be consent.” Herman Mellvile, The Confidence man  (Tăcerea, cel puțin, nu e negare și poate fi consimțire.”  https://freefrompress.blogspot.com/2021/03/acordul-prezumat-poarta-masca-arata-ca.html

“O să ne zică să nu mai circulăm decît în zile pare, dacă suntem născuți în zile pare.” - “Noaptea ca covidu! Nu mai e noaptea ca hoții.” prezentator TV – Dr. - Eu nu voiam decît să vindec oamenii, în timp ce, în jurul meu, n-auzeam decît “Reformă, reformă, reformă!”

Dorel Jurnalistul - “… și nu au fost prezenți, atît la Cameră, cît și la Senat.” - “Tînara a murit înainte de a fi inoculată.” - “Există o oarecare corelare, precisă, de altfel…” Realitatea “…cît și pentru personalul adjuvant din învățămînt.” Realitatea (2 oct. 2020, 10:53)

România lui Iohannis-Arafat. Știri din Landul RO

Îl susțin pe sindicalistul Rădoi! https://antipresa.blogspot.com/2021/03/iohannis-e-un-dictator-fara-scrupule.html