miercuri, 1 iulie 2020

Breaking News la Digi 24


Pe care prezentatorul Mirare l-a tratat cu ridicare din umeri, a zis ceva despre încrederea în greci, după care și-a continuat, cu emfază, emisia de urechere a telespectatorilor pe motiv de nerespectare a distanțărilor, mascărilor corecte etc.

Urmare a ultimelor raportări, incredibil de mari (chiar incredibil!), a românilor testați pozitiv la covid, împănate cu știri TV din ce în ce mai alarmante (plătite gras de governul PNL cu bani împrumutați), 200 de români care au ajuns recent în Grecia au fost preluați și testați “preferential”, adică toți la rînd (inclusiv copiii mici) și nu aleatoriu cum se anunțase, înghesuiți pe cîteva zeci de metri pătrați, fără nici o explicație, împresurați de pază și tratați cu agresivitate. Românul prins în toată această tevatură, intrat în direct la Digi 24, a povestit cum, stînd în așteptare ore-n șir, a putut observa cum toți ceilalți turiști erau tratați normal și lăsați să meargă în treaba lor.

Asta după ce, în Germania, lucrătorii români au ajuns ciuca bătăilor, fiind acuzați de aducerea coronavirusului în abatoare și pe unde mai lucrează ei și, înțeleg că, au fost și înjunghiați cîțiva iar cîteva țări și-au anunțat interdicția, pentru cetățenii din țara noastră, de a călători în țările lor.

Aseară, ca și de-o vreme încoace, ministrul Tătaru chiar a amenințat cetățenii țării România că, dacă nu-i vede respectînd cuvînt cu cuvînt ordinul Comitetului politico-medicalo-mediatic de combatere a covidului, țările europene vor lua măsuri împotriva lor. Iar astăzi, uite că s-a-ntîmplat!

Cum dracu’, domnule, acum ceva timp doctorii vorbeau de acest “miracol” care se-ntîmplă cu românii care nu prea se infectează, nu prea fac forme grave; c-o fi de la gene, c-o fi de la vaccinul BPOC, nu se știa, dar, chiar unul dintre doctorii grei de covid, spunea atunci că, n-are rost s-o mai lungim cu urgența, pentru că spitalul e gol.

Ei, chiar nu cred că, la prima respirare, s-a umplut reanimarea!
Pandemia asta chiar trebuie să aibă un proces!

Să nu uităm care trebuie să fie visul oricărui român: să plece din țară! - “„Am vândut un sat în urmă cu trei luni cu şase case şi opt hectare de teren, împreună cu o casă care are două căi de acces private spre plajă”, spune Adkinson.”  https://www.businessmagazin.ro/actualitate/vrei-sa-pleci-din-romania-si-sa-te-muti-pe-plaja-in-spania-mai-multe-sate-se-vand-la-preturi-mai-mici-decat-un-apartament-in-bucuresti-18644869

https://freefrompress.blogspot.com/2020/06/pina-cind-veti-purta-masca.html