luni, 22 decembrie 2014

Comemorarea Revoluției și aniversarea clanului politico-mediatic!



DECEMBRIE 1989. NOI RELATĂRI DIN ,,PUNCTUL DE VEDERE PRELIMINAR AL SRI, ÎNTOCMIT ÎN 1993”, CU PRIVIRE LA EVENIMENTELE DIN DECEMBRIE 1989:  
S-au lansat zvonuri că scutierii sunt ucişi cu şurubelniţele, apoi a început măcelul

 

http://revolutions.gandul.info/?utm_source=&ad_params_site&utm_medium=display&utm_campaign=lansare%20revolutions%201  Generalul Dan Voinea, invitat special la GÂNDUL LIVE. „Una dintre cauzele pentru care nu toate dosarele au mai ajuns în instanţă este aceasta: după decembrie 1989 administraţia comunistă a rămas la putere”



25 de miliţieni au murit în 1989 la Sibiu, împuşcaţi de către militari de la UM 01512. După 20 de ani, anchetatorii au decis scoaterea de sub urmărire penală a capilor Armatei de la Sibiu. La 25 de ani de la evenimente, familiile a trei dintre miliţienii morţi la Sibiu au vorbit pentru Adevărul, în premieră, despre ce s-a întâmplat, iar un miliţian supravieţuitor a povestit coşmarul cumplit pe care nu-l va uita niciodată.” 
Citeste mai mult: adev.ro/ngyyvo




“În numele Frontului Salvării Naţionale, I. Iliescu şi S. Brucan au solicitat ajutor militar Ambasadei URSS, pentru că singuri nu se vor descurca.
Fără să aştepte răspunsul, FSN a anunţat la TV că Ambasada a promis ajutorul.
Răspunsul URSS: sunt gata să acorde orice fel de ajutor cu excepţia intervenţiei trupelor.” http://www.romanialibera.ro/aldine/indigo/exclusiv--mesajele-cifrate-ale-ambasadei-poloniei-la-bucuresti-din-decembrie-1989-361868





Prin 1913, un leu echivala cu trei dolari americani şi zeci de mii de italieni veneau în România ca să lucreze în construcţii…
Unde suntem astăzi? Peste o treime din populaţie îşi duce traiul de pe-o zi pe alta, un sfert abia se descurcă,…” http://www.evz.ro/romania-cititorilor-unde-suntem-astazi.html





Comemorarea Revoluției și aniversarea clanului politico-mediatic!

Liniște! Linișteee!
Politicienii au înțeles mesajul votului din 16 nov.2014!

Stați liniștiți la locurile voastre!

Clasa politică e conectată la un calculator central, electoratul, care, prin vot, i-a schimbat softul. Acum, aceeași politicieni vechi au suferit așa o smuceală de mentalitate încât parcă sunt alții complet noi.

Moș Televizoaie, prin show-bizzarii și show-bizărițele care își bagă, de 25 de ani, Crăciunul în casele dumneavoastră, vă urează un stil de viață alternativ!

Colindăm, colindăm/pomană la săraaaci să dăm! (Show-bizzărița cu glezne groase de cal de sanie)

Băgați emoții la greu cu copii săraci și vedete îmbuibate care le dăruiesc și câștigă!

Tot înainte!

P.S.Cercetătorii au constatat că există o legătură între calitatea presei și accidentele rutiere.