luni, 13 septembrie 2021

Super!

Asta-i întrebarea fundamentală.  https://antipresa.blogspot.com/2021/09/alta-intrebare.html#more


Mai întîi, aud că o să vină doamna Ursula să-i facă fală lu’ domnu’ Florin sau, mai bine zis, Super-Ursula îl va vizita pe Super-Câțu, în Landul RO, ca să semneze super-împrumutul de trej’ de miliarde care ne duce spre super-falimentul sau “secătuirea resurselor” (cum scrie pe unde citesc eu) care va fi anunțat în 2023-2024. Super!

Așteptăm cu înfrigurare și temperatură crescută global de la incendiile provocate de ecologiști ca, pînă ne internează Dr. Super-Lumînare, să prindem și vizita lui  Super-Macron în Super- Sectorul 1, aterizarea lui Super-Christine Lagarde în sediul Super-Băncilor care vor intra în posesia caselor românilor după iarna asta super-scumpă, deplasarea împleticită a lui Super-Biden, dac-o mai ține minte drumul, pînă la sediul Super-Fondului Proprietatea și a lui Super-Codruța în Cîmpiile Elizee, unde se odihnește pe vecie Super-Justiția. Împreună, desigur, cu Super-Eroii care l-au votat pe Super-Iohannis care încă mai bălmăjește la România-Super-Educată.

Sperăm ca toți ăștia care ne tratează ca pe niște super-retardați, cînd se vor căra de-aici, să se roage să fie trimiși în super-Afganistan.

P.S E adevărat că “formele ușoare” de boală pe care le fac vaccinații sunt chiar de la vaccin? Super-Vaccin?

De-asta nu-i testați pe vaccinați, dar îi amestecați, la Untold, cu nevaccinații testați negativ, ca să-i îmbolnăviți și pe ei?