sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Penticostalii și Minunata lume nouă


În fapt, două secte religioase- una veche și alta în tendințe- cele două forme extreme de spălare de creiere s-au ciocnit dur într-o țară proclamată civilizată cum e Norvegia.

Presa, ca de obicei, s-a centrat de-o parte sau de alta și a ocolit problema esențială care e libertatea de conștiință, adevărata libertate, condamnată agresiv și aproape interzisă în zilelele noastre fiindcă nu “consumă” ce-i dai și refuză să poarte eticheta cu pro-ceva. E vorba de fascismul pe stil nou dar asta-i altă poveste.

Povestea din Norvegia este despre o familie mixtă (româno-norvegiană) de penticostali care își îndoctrina copiii așa cum fac familiile bigote și protecția copilului din țara “civilizată” care, în mod surprinzător și periculos, nu e o instituție de stat.

Am mai spus odată că bătălia se dă pe copii și asta nu pentru c-am descoperit apa caldă ci pentru că nimeni n-o spunea. Totuși, cine s-ar fi gândit că am ajuns déjà în filmele SF de profil!

Ei bine, aflăm abia acum, în dementa Norvegie, prin lege, copiii sunt ai statului iar statul a dat protecția copilului pe mâna unei multinaționale care se ocupă cu adopții. Oare pe mâna cui au fost dați copiii români din România și de ce sunt obligate mamele să aducă pe lume copii malformați? O să știm asta când legea îi va proteja pe oameni și va scoate “sponsorul ŞTIRILOR” la iveală.

Poporul norvegian a fost adus déjà în stadiul de “acceptare” și este un triumf pentru “cercetătorii” care se ocupă cu spălături de mentalitate- le-am simțit și noi, pe propria piele, șamponul de propagandă și manipulare - care nu se vor opri cum nu se opresc criminalii în serie.

Deci, povestea este despre două extreme: una religioasă în care părinții îșî terorizează copiii cu fraze gen Dumnezeu pedepsește păcatul (chiar tatăl a declarat asta) și cealaltă extremă în care copiii sunt îndepărtați de familie și transformați în zombie ai lumii noi. E un preambul, de altfel până la Brave New World a lui Aldoux Huxley când “Statul” își va face zombie direct în eprubetă.