sâmbătă, 16 ianuarie 2016

Penticostalii și Minunata lume nouă


În fapt, două secte religioase- una veche și alta în tendințe- cele două forme extreme de spălare de creiere s-au ciocnit dur într-o țară proclamată civilizată cum e Norvegia.

Presa, ca de obicei, s-a centrat de-o parte sau de alta și a ocolit problema esențială care e libertatea de conștiință, adevărata libertate, condamnată agresiv și aproape interzisă în zilelele noastre fiindcă nu “consumă” ce-i dai și refuză să poarte eticheta cu pro-ceva. E vorba de fascismul pe stil nou dar asta-i altă poveste.

Povestea din Norvegia este despre o familie mixtă (româno-norvegiană) de penticostali care își îndoctrina copiii așa cum fac familiile bigote și protecția copilului din țara “civilizată” care, în mod surprinzător și periculos, nu e o instituție de stat.

Am mai spus odată că bătălia se dă pe copii și asta nu pentru c-am descoperit apa caldă ci pentru că nimeni n-o spunea. Totuși, cine s-ar fi gândit că am ajuns déjà în filmele SF de profil!

Ei bine, aflăm abia acum, în dementa Norvegie, prin lege, copiii sunt ai statului iar statul a dat protecția copilului pe mâna unei multinaționale care se ocupă cu adopții. Oare pe mâna cui au fost dați copiii români din România și de ce sunt obligate mamele să aducă pe lume copii malformați? O să știm asta când legea îi va proteja pe oameni și va scoate “sponsorul ŞTIRILOR” la iveală.

Poporul norvegian a fost adus déjà în stadiul de “acceptare” și este un triumf pentru “cercetătorii” care se ocupă cu spălături de mentalitate- le-am simțit și noi, pe propria piele, șamponul de propagandă și manipulare - care nu se vor opri cum nu se opresc criminalii în serie.

Deci, povestea este despre două extreme: una religioasă în care părinții îșî terorizează copiii cu fraze gen Dumnezeu pedepsește păcatul (chiar tatăl a declarat asta) și cealaltă extremă în care copiii sunt îndepărtați de familie și transformați în zombie ai lumii noi. E un preambul, de altfel până la Brave New World a lui Aldoux Huxley când “Statul” își va face zombie direct în eprubetă.
Îndrăzneții (ca să nu le zic altfel) penticostali au “cuibărit” într-o țară intolerantă cu îndoctrinarea religioasă ca să-și facă adepți (pentru că ei cu asta se ocupă) iar “multinaționala” le-a răpit copiii ca să-i convertească în favoarea ei.

Adică, tiranii care cred că părinții știu întotdeauna ce e mai bine pentru copiii lor, ca și când ei ar fi Dumnezeul copiilor, își dispută proprietatea asupra minorilor cu niște psihopații mentaliști care vor să modeleze lumea după chipul și asemănarea lor.

Drept e însă că, indifferent de greșelile acestor părinți, ce-au făcut autoritățile norvegiene e “răpire de copii” toată ziua.

Interesant e și că, pe vremea lui Ceaușescu, penticostalii puteau să trăiască în legea lor.
Prea multă propagandă, asta e plaga zilelor noastre!




“Copiii emigranţilor sunt luaţi pentru a fi daţi familiilor de homosexuali din Norvegia. Presa din Lituania a relatat cu privire la cazul unei familii de lituanieni a căror fetiţă a fost încredinţată unui cuplu de lesbiene din Norvegia. Aceasta nu este însă o practică generalizată.” Citeste mai mult: adev.ro/o0yrdk

Povestește C.K., sub protecția anonimatului: „Poate nu se știu aceste lucruri, dar Barnevernet, acest serviciu care a băgat spaima atât în norvegieni, cât și în străinii stabiliți aici, este controlat într-un procent limitat de stat. Alături de autoritățile norvegiene mai stau șapte jucători privați, care dețin acțiuni consistente la această societate. Ziarele au mai consemnat câte ceva, dar nimic amănunțit. Dintre acești șapte actori, unul - o celebră familie suedeză, Wallenberg pe numele ei - învârte roata. De remarcat că Jacop Wallenberg, reprezentant de vază al familiei suedeze, este și membru în Comitetul Executiv al grupului Bilderberg, celebru în toată lumea pentru influența și potența financiară. Este, pe scurt, o organizație a unora dintre cei mai puternici oameni de pe mapamond”.”

“Cum au ales să distrugă familiile? Prin promovarea agresivă a homosexualismului, a pedofiliei, a hedonismului - nenorociri atât de specifice, din păcate, societății norvegiene. Prin Barnevernet, au instaurat un regim de teroare psihologică, de teamă fizică, de neîncredere. Unii sunt recompensați cu sume colosale, pentru că primesc copii din alte culturi în familia lor - sunt aproape scutiți de muncă,…” http://www.evz.ro/efectele-cazului-bodnariu-fierbe-scandinavia-teoria-conspiratiei-sau-despre-incercarea-suedezilor-de-a-supune-poporul-norvegian.html
De pildă, de la principiul Copiii nu sunt proprietatea părinților deci Copilul are dreptul s-aleagă (ceea ce e corect) s-a ajuns, prin manipulare, la scoaterea aproape de tot a minorului de sub tutela familiei. Eliberarea copilului de sub interdicțiile și pedepsele “părintești” a fost exploatată de filmele de la Hollywood, de companiile de publicitate, de divertismentul care tâmpește, de cultele religioase și de alte mijloace de convertire în masă.” http://antipresa.blogspot.ro/2014/02/doar-cu-acordul-parintilor.html



Altă părere: “Motivul simplu și de bun simț este că o țară organizată ca România nu are cum să aibă încredere într-o țară organizată ca Norvegia, iar dacă de ziua Identității Naționale mai faci și o Cântarea României contra Norvegiei și înhami pe toți tovarășii responsabili cu identitatea colectivă fiindcă au eșuat demult să facă vreo ispravă cu aia individual atunci să vezi furie planetară de gradul 1.” http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/cantarea-romaniei-contra-norvegiei-405094

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu