joi, 18 iunie 2020

Comunismul intelectual

 

Mai multă prostie, dar și fantezie!

”nu contează cu ce sex te-ai născut, întreabă-te dacă nu cumva în sufletul tău te simți de sex opus”  https://evz.ro/legea-educatiei-in-forma-sa-actuala-nu-scoate-monstri-intoleranti-ea-prevede-valorile-care-trebuie-date-copiilor.html

Știți că, o asemenea formulare e, fără ocolișuri, hărțuire sexuală și, pentru că se adresează copiilor, e corupere de minori, pedofilie. Cu toate astea, țara România e luată din nou la tocat, de către televiziuni - zi de zi, pînă nu s-o răci emoția din covid - să accepte introducerea de lecții sexuale obligatorii pentru copii. Asta ca să umple golul imens din educația elevilor, lăsat de pandemia tranziției spre o lume mai bună. 

Cred, sincer, că bărbații care promovează obsesiv reeducarea sexuală a copiilor sunt, cel puțin în sufletul lor, pedofili. Femeile sunt, mai degrabă, plătite, sau doar proaste, în cel mai bun caz, nu știu pe ce lume trăiesc și sunt fane ale vedetelor TV.

Nu se vorbește despre asta dar, femeia de România (mă refer la segmentul dominant) este, în sinea ei, o materialistă, aspirantă la statutul de nevastă înstărită și bine plasată în societate iar, ca femeie de carieră, este o muză ambițioasă care se plasează strategic într-un colt, lîngă clopoțelul atîrnat de ștreangul de care trage șeful, ca să nu piardă nici o ocazie în care este nevoie de ea.
- Alinuța, vrei tu să bagi violul la mediere, ca să vină de la o femeie, înțelegi…