marți, 4 august 2009

Interviul Radio Romania Actualitati

Cand Traian Băsescu a dat un interviu la Radio Romania Actualităţi, Realitatea l-a preluat aproape pe tot. I-a căinat pe birocraţii care vor trebui daţi afară, in principal. Apoi a preluat o informatie greşit: TB ar fi zis ca tine PSD-ul in braţe. L-au pus pe unul de la PSD să comenteze această afirmaţie si acela, normal a aruncat si el cu niste insulte, după cum e obiceiul, în fond trebuia să se apere. După asta s-au corectat: TB a zis că mai ţine o vreme alianţa de la guvernare in braţe, nu PSD-ul. E, asta e, doar nu e illegal ca presa să mintă. Si-au mai omis un lucru, cel mai important: preşedintele a explicat cum sifonează Vantu bani de la stat. Asta am aflat de la Evenimentul Zilei care, de cand şi-a făcut emisiune la B1, le-a suflat şi bruma de alfabetizaţi care n-aveau pe ce canal să schimbe. Zău asa, cum e sa lucrezi pentru unul care a furat banii oamenilor. Stiţi ca unii s-au sinucis? Sau pentru unul care a turnat-o pe verişoară-sa la securitate? Dar cand patronul lor spiritual e patronul însuşi iar icoana făcătoare de minuni e cardul cu mii sau zeci de mii de dolari…Apropo de asta, astăzi, (4 iulie 2009) fata care a transmis de la Codlea despre o icoană adusă de prin Bulgaria a zis “icoană făcătur…” apoi s-a corectat. Era mai corect prima dată.
In comisia de presă Udrea au mai prestat tot la Realitatea între 11:00 şi 12:00, următorii: “ Mie mi se par că lucrurile…”-R. Negoiţă, datornicul de zeci de milioane de dolari care se străduieşte să-şi ascundă un defect de vorbire; “Vizavi, faţă de noi…”-Calimente, PNL.
Apoi au venit ştirile unde o fată se căznea să ne transmită de la moartea unuia care era comemorat cu mancare, băutură şi muzică-toate în exces. Ea ne povestea cată cheltuială se făcuse şi ne explica şi de ce s-a aruncat cu bani (în afară de faptul că erau nemunciţi): omul trebuia să se ducă pe cea lume cu fast “în ciuda morţii prin care a trebuit să treacă”.
Vineri, 17 iulie,17:10
Laura Chiriac intră în direct cu L.O.Vasilescu , o etranjeră care şi-a găsit brusc ideologia la PSD după ce i s-a desfiinţat partidul, care stătea undeva în soare. Inainte să-i pună întrebarea cu răspuns sugerat (despre T.Băsescu, desigur), angajata lui Vantu zice: “Stim că sunteţi în căldură…”. Mai vorbeşte şi tu la casetofon şi apoi ascultă ce naiba zici!