miercuri, 15 septembrie 2021

Virusul nu moare? Hire a killer

Renașterea înseamnă moarte - Dar, mai întîi, feriți-vă de vaccinații covid! Obstinația cu care controlorii pandemiei refuză să-i testeze este o dovadă că ceva nu e în regulă.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/renasterea-inseamna-moarte.html

Tot ce scrie în documentul care atestă înființarea unei Agenții speciale pentru situații de urgență, cu statut de superputere în stat (n-are șef, nu se supune legilor în vigoare) se-ntîmplă deja. Nu mai e nimic de făcut. Tot răul pornește de la declararea stării de urgență în martie 2020. PSD știe.

Să observăm și reapariția pe covorul roșu al pandemiei, a fostului ministru Tătaru, o prezență plăcută și caldă, ca un guturai de vară, care, însă, n-a venit singur, a venit însoțit de vechile tinichele mincinoase de coadă. Par exemple, chiar azi dimineață a zdrăngănit una: pandemia va trece cînd se va obține imunitatea prin vaccinarea a 70% din populație. Omul trebuie să fi fost în concediu pe lună, de nu știe că, între timp, au apărut alte și alte vlăstare ale tulpinei alpha și că, în Israel, de pildă, s-a ajuns la al patrulea rînd de vaccinări. Deci, a cîta vaccinare de 70%?

În fine, adevărul e că pandemia asta a început să mă plictisească. Am înțeles, o să ne omorîți dacă nu-l mărturisim pe covid, o să ne folosiți în experimente medicale, o să lăsați bolnavii să moară netratați, o să tratați oamenii sănătoși, de boli pe care le-ar putea dezvolta pînă în 2050 (“filozofia lui Poate”), o să ne stresați pînă la suicid și o să puneți pisicile vagaboande din televizor să ne scuipe: sat de bolnavi (3 la mie), români indolenți, needucați în ce privește importanța vaccinării etc. CNA-ul o să se facă că plouă.

Deci, gata, acuma că știm, să ne ocupăm de probleme lăsate în suspensie. E bine să n-ai probleme neterminate înainte să vină Agenția pentru situații de urgență să te salveze după ce te arunci de la balcon.

M-am gîndit să produc un Breaking News și să răspund, pentru prima dată, șantajului și amenințărilor venite din televizor. Ce ziceți, am așteptat destul?