luni, 1 octombrie 2012

DAN DIACONESCU OLTCHIM



POKER DD

Partea bună pentru publicul privatizării tv, în direct și în exclusivitate pe toate posturile, este că telespectatorul se poate bucura răutăcios de încurcătura în care se află presa.

După epuizarea suspendării care i-a lăsat pe ziariști la mâna teleshoppingului, n-am văzut, în toți cei 22 de ani, atâta reclamă la cratiță, Dan Diaconescu a continuat otevizarea țării, așa cum a și promis la un moment dat. Presa cu pretenții nu s-a dat în lături când ratingul de “garsonieră” a stropit-o pe pantofi, doar, periodic, după ce se vedea cu publicitatea-n căruță, dădea să se șteargă de parcă-i puțea.  

Cel mai amuzant, însă, e că, pokerul pe care-l joacă Diaconescu, i-a făcut pe toți, și pe participanți și pe chibiții pariori, să se îndoiască și să rămână îndoiți. Cacealmaua pe care o joacă această vedetă incontestabilă a momentului este atât de tare încât nimeni nu se riscă să incline balanța într-o parte sau alta ca să nu se facă de râs. Practic, indifferent de rezultatul la care va ajunge, fie că va renunța la privatizare, fie că va cumpăra Oltchimul, toată tevatura este un bluff. Din cauza asta, toți jurnaliștii care se cred adevărați îl invită, își fac ratingul cu el după care îl bârfesc. In orice caz, ăsta da, jucător de poker, nu ca Bagabontu’ Mâna-Moartă!