vineri, 4 septembrie 2015

Brand de țară: Nerușinarea “umanitară”



Ce s-a mai întâmplat în politică în sezonul primăvară-vară?

Nu, nu s-a lucrat interpartinic la noul cod fiscal! Că doar cât îți trebuie să scazi TVA-ul cu numai patru procente, adică mai puțin decât a fost umflat de guvernarea de “tristă amintire” Boc-Băsescu? Şi să păstrezi, în același timp, toate accizările suplimentare ștanțate de, încă netrecutul în amintire dar hulitul Ponta?
Nu codul fiscal s-a negociat ci rămânerea la Putere a actualei clase politice care, în ordinea firească a lucrurilor, ar fi trebuit băgată la beci aproape toată. Execuția în piața publică din minim trei ghilotinări de fiecare și tot n-ar fi o plată corectă pentru adevărata crimă umanitară care constă în izgonirea din țară a 4 mil. de români, 80 000 de copii cu părinți in exil la muncă în străinătate ca să se ridice economiile marilor Puteri, spitale fără medici, 40% din tinerii încă rămași vor să plece etc.!

Asta e criză umanitară!

Moschea de la București și așa-zisa “relaxare fiscală” care, în fapt, pune talpă ridicării din sclavie a natiei, au fost plata către UE pentru rămânerea în libertate a bestiei politice iar Ponta este agentul universal care face treaba murdară ca să-i scape pe toți și ca să se salveze și pe el de la mai rău. Cel mai clar exemplu e Ilie Sârbu care mai ieri era cercetat penal pentru vânzare de păduri, adică ne vindea aerul, iar mai azi e propus la Curtea de conturi, acolo de unde ar trebui să ne spună nouă, mirenilor, cum cheltuie scârbele astea din politică banii țării! E de râs, ce mai!