vineri, 4 septembrie 2015

Brand de țară: Nerușinarea “umanitară”



Ce s-a mai întâmplat în politică în sezonul primăvară-vară?

Nu, nu s-a lucrat interpartinic la noul cod fiscal! Că doar cât îți trebuie să scazi TVA-ul cu numai patru procente, adică mai puțin decât a fost umflat de guvernarea de “tristă amintire” Boc-Băsescu? Şi să păstrezi, în același timp, toate accizările suplimentare ștanțate de, încă netrecutul în amintire dar hulitul Ponta?
Nu codul fiscal s-a negociat ci rămânerea la Putere a actualei clase politice care, în ordinea firească a lucrurilor, ar fi trebuit băgată la beci aproape toată. Execuția în piața publică din minim trei ghilotinări de fiecare și tot n-ar fi o plată corectă pentru adevărata crimă umanitară care constă în izgonirea din țară a 4 mil. de români, 80 000 de copii cu părinți in exil la muncă în străinătate ca să se ridice economiile marilor Puteri, spitale fără medici, 40% din tinerii încă rămași vor să plece etc.!

Asta e criză umanitară!

Moschea de la București și așa-zisa “relaxare fiscală” care, în fapt, pune talpă ridicării din sclavie a natiei, au fost plata către UE pentru rămânerea în libertate a bestiei politice iar Ponta este agentul universal care face treaba murdară ca să-i scape pe toți și ca să se salveze și pe el de la mai rău. Cel mai clar exemplu e Ilie Sârbu care mai ieri era cercetat penal pentru vânzare de păduri, adică ne vindea aerul, iar mai azi e propus la Curtea de conturi, acolo de unde ar trebui să ne spună nouă, mirenilor, cum cheltuie scârbele astea din politică banii țării! E de râs, ce mai!


Deci, codul fiscal a fost doar un capitol dintr-o ficțiune, best-seller în vara asta, care va avea atâtea volume cât să se-ntindă până la alegeri și unde subiectul va fi schimbat de câte ori va fi nevoie ca să se-ngroape adevărul.

Asa cum s-a-ntâmplat în ziua lansării în eter a așa-zisului “nou cod fiscal” când a fost aterizat la București Mohamad Munaf, unul din tartorii așa-zisei răpiri de jurnaliști. Moment în care televiziunile interesate au umplut spațiul și au mâncat publicitate din așa-zisa “frică” a lui Traian Băsescu de devoalarea unei așa-zise implicări în “răpire” precizând totodată că dosarul cu pricina este la secret 50 de ani deci n-o să știm niciodată cine, ce, cum. Vorbim și noi ca să treacă timpul!

După care pac!, valuri de migranți au dat buzna în Europa deci, zice presa, avem o criză umanitară și trebuie s-o primim cu brațele deschise.


Exporturile de armament ale Franţei au ajuns la cel mai ridicat nivel în ultimii 15 ani. Arabia Saudită a fost unul dintre cei mai buni clienţi şi pentru exporturile germane de armament.” Citeste mai mult: adev.ro/nu5bec

Când a dat buzna criza umanitară, francezii și-au închis punctele vamale ce dau spre italieni!
 
Mecca încă nu s-a deschis fiindcă a fost din scurt, n-am avut timp să construim moschea lângă celelalte două mega locuri de închinăciune, Casa politicienilor și Catedrala BOR și, până când vor ajunge ienicerii și spahii să fugărească frățiile de cruce prin tunelurile subterane ale Catedralei, noi trebuie să-i primim pe “refugiați” la pachet, după cum ni se sugerează politico-mediatic, pentru că e o prostie să-i considerăm… pe toți teroriști…

Adică, dacă nu sunt toți teroriști, doar unii, se numește că e criză umanitară! Iar teroriști plus criză umanitară egal rating egal votanți cu ochii-n televizor. Televiziunile au arvunit déjà niște habibibi… pentru divertismentul de jale din noul sezon.

Însă, până la “criza umanitară”, se vede cu ochiul liber că acest exod e bine organizat, pentru că s-a pornit ca la un semn, își clamează drepturile cu violență, chiar cu aere de stăpân, are lideri care țin discursuri și se ceartă cu autoritățile, nu vor să se legitimize etc.

Întrebați-i pe italieni care nu doar că sunt agresați de refugiați dar au ajuns să fie obligați să se legitimize când intră în propria casă, pentru că asta se-ntâmplă când nu mai încape “criza umanitară” în adăposturile speciale! E o minciună ordinară că vor fi o mie și ceva!

Anterior “crizei”, o găselniță la care și-a adus contribuția camaradul din puci Crin Antonescu, o așa-zisă lege anti-legionară, a scos din cuiburi frățiile de cruci făcându-le, în felul ăsta, o reclamă cel puțin ciudată. Evident că legionarii vor mai fi scoși din adormire și la anul ca să vedem răul cel mare și să-l alegem pe cel mic.

Deci, nu e nici o criză, fiindcă e premeditată. E o tranzacție dar și-o prostie epocală, la propriu, pe care n-o vor putea controla dobitocii care au pus-o la cale.

În fapt, vânzarea de țară e brandul nostru național dar atenție la “mămăligă”, fiindcă nu e așa cum credeți voi!
 .
ȚÁRĂ, țări, s. f. I. 1. Teritoriu locuit de un popor organizat din punct de vedere administrativ și politic într-un stat; https://dexonline.ro/definitie/%C8%9Bar%C4%83

UPDATE:

De n-șpe ori mai mulți migranți+tranzacție!


"României i s-au alocat teoretic ba 1.700, acum aflăm din surse că ar fi circa 7.000 de refugiați. Bine, bine 7.000, dar la anul?" http://www.romanialibera.ro/politica/partide/basescu--suntem-in-cel-mai-mare-pericol-de-la-al-doilea-razboi-mondial-391749

"Pe de o parte, da, solidaritate, trebuie să negociem la capacitățile pe care le avem cota de refugiați pe care să-i primim, în același timp să ne cerem și noi drepturile”, a afirmat Vasile Blaga." http://www.romanialibera.ro/politica/partide/blaga-il-contrazice-pe-basescu-pe-tema-refugiatilor--ce-sustine-copresedintele-pnl-391723

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu