miercuri, 29 septembrie 2021

Se justifică vaccinarea covid la copii?

E multă tensiune la mansardă. Pregătiți ortopedia, căci mulți se vor împușca în picior! https://antipresa.blogspot.com/2021/10/ies-broaste-din-televizor.html


În 2018, numai de pneumonie bacteriană, au murit 390 de copii sub 5 ani în România. E mare păcat, dar se-ntîmplă. Atît a putut să facă știința și țara pentru ei.

Mai întîi, să arhivăm încă o interpretare de duh a drepturilor omului, din Constituție: E. Vijulie, PNL, consideră că Certificatul covid, în practică, îți oferă mai multe drepturi, după ce ți le anulează pe toate celelalte. Certificatul covid, spune ea, e o modalitate de a ține magazine, restaurante, alte activități deschise, unde poți să-ți exerciți libertatea de mișcare. Adică, libertatea individuală, dreptul la proprietate, dreptul de a nu fi tratat “inuman și degradant” pot fi înlocuite cu dreptul de a merge la mall. 

De unde, dracu’, au venit ăstia, domnule!

În tandem, K. Hunor, mai lipsit de imaginație, a invocat-o p-aia cu dreptul tău care se oprește unde începe dreptul meu. Hai, mă, mă lași! Păi, dacă spun eu asta, nu se inversează rolurile?

Ia, uite, domnule! Și eu care gîndeam că, data viitoare, votăm un UDMR-ist la Președinție, că ăsta ne-a mai rămas!

Să observăm lucruri! Autoritățile înalt-competente nu folosesc niciodată cuvîntul “lege”.  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/regula-ordinea-si-masurile.html#more

Trei lucruri vă dărîmă pandemia: