vineri, 1 octombrie 2021

Ies broaște din televizor!

Am aflat de ce așa-zisul certificat verde îți dă drepturi, nu îți ia și de ce Statul a eșuat.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/10/perversiuni-cu-drepturile-omului.html#more


Pregătiți ortopedia, căci mulți se vor împușca în picior!

Acum vreo două zile mi-a zis cineva că prim-ministrul marilor speranțe, F. Câțu, ne-a făcut proști. Analfabeți functional, după noile norme.

Ciudat, dar, la auzul veștii, cum se spune la microfon, am avut un acces de rîs, instant, în loc de obișnuitele complimente de spart capul adrisantului. O fi bine, o fi rău?! După care, am zis că trebuie să-l audiez pe suspect, personal, în context, că parcă nu-mi vine să cred.

Ieri, însă, ieșeau broaște din televizor. Toți înghesuiții social-politici de la putere ne făceau proști.

Să observăm lucruri! Autoritățile înalt-competente nu folosesc niciodată cuvîntul “lege”.  https://antipresa.blogspot.com/2021/10/regula-ordinea-si-masurile.html#more

E multă tensiune la mansardă, aliații se sufocă sub măști, convingerile se clatină. S-a ajuns într-un punct mort. Unii dau înapoi și calcă-n dosare. Sau în Cioloș. Alții încearcă să-și potrivească pașii cu Președintele lor, al tuturor, dar, dacă s-ar putea, să vină fiecare cu muzica lui de-acasă. USR-iștii au niște degete pofticioase în cheselele cu dulceața fondurilor din Sănătate și niște spitale pe care le mănîncă din ochi. E greu de suportat, nu poți să te saturi de la distanță.

Apropo, am aflat, de la sursă, cum se fabrică o afacere, în stilul Salvatorilor intrați în politică.

Toată lumea vorbește de afacerea cu spitale noi, dar și cele vechi sunt bune, dacă au amplasament bun, se află în zone curate și, eventual, au fost văruite și dotate cu aparatură excelentă de către ciuma roșie, PSD.

Să luăm, așa, la întîmplare, o policlinică. Sistemul pavilionar de la noi reprezintă o generoasă ofertă imobiliară pentru prădători. Vine usr-istul proaspăt intrat în politică, și totuși rînced, și-ncepe să dea tîrcoale, să facă presiuni pentru mutarea policlinicii la periferie, p-acolo, pe la boli venerice, în unități spitalicești jupuite, neglijate de toate guvernele, pe unde oamenii sunt duși să moară. Dacă nu merge, cheamă și postul de televiziune cel mai mînjit de sînge și de banii farma, și începe să toace nervi și să terorizeze personalul. După care își trage o privată medicală, la șosea, cu vad bun – policlinica a fost acolo dintotdeauna iar oamenii vor merge spre ea, ca pe vremea lui Ceaușescu, dar vor cotiza la o clinică anti-comunistă, care s-a construit din banii lor comuniști.

Doar că, de data asta, navigatorilor nu le-a mers.

Că, ce e viața? Planuri, vise ofilite și o lume care se clatină după legi nescrise și nu după ordonanțe de guvern. De-asta, ceea ce trebuia să fie o simulare cu resetare, a ieșit urît de tot: morți, neîncredere, instabilitate și chiar mai rău, în perspectivă.

Pregătiți ortopedia, căci mulți se vor împușca în picior!

Controlul, sindromul maniacal al agenților covid care se ocupă de țara noastră, s-a întors împotriva lor și asta se vede.

După un an-jumate de “nespălați, “ciumați”, “bolnavi cu forța”, “internați cu forța”, “conspiraționiști”, ieri, mi s-a părut că aud: 

- Dumnezeii mamii-voastre, nu vreți să vă vaccinați? Ați aflat voi, analfabeților functional, că vaccinații transmit boala și a trebuit să spuneți la toată lumea.

Dă mîine, doar vaccinații au voie în cluburi, testații sănătoși, nu! Spre binele vostru, fir-ați ai dracu’, să nu vă îmbolnăviți de la vaccinați!

Eeeei, nervii sunt întinși la maxim, fondul musical e plin de sincope. Din televizor ies broaște fierte.

Precizare: Acum, să știți că, nici voi nu sunteți cele mai deștepte exemplare, din ultimii 31 de ani, care s-au perindat prin politica românească!

Vor educa Luna să orbiteze în cerc https://freefrompress.blogspot.com/2021/10/apel-umanitar.html#more

Breaking News: Televiziunile transmit o nouă tragedie, același patent, un incendiu într-un spital din Constanța. Cel puțin 7-9 morți, cincisprezece răniți. Probabil, se repetă modelul de la Sp. M. Balș, cînd numărul morților a fost ascuns, la început. Nici o grijă, Președintele va ieși cu cinci mii de lei de căciulă. Atît valorează, deocamdată, un român omorît de statul pandemic. Unul care ajunge o știre, în direct, imposibil de mușamalizat. Ceilalți au pierdut lupta cu boala.

Dar, avem și-o veste bună, Germania îl premiază pe Iohannis pentru cît de bine a păzit Statul de drept, instituind Starea de alertă, Miliția covid și Dictatura guvernamentală și pentru că a dat mai încolo o statuie română, să facă loc uneia germane. Germania… tot fascistă. Deși, după ruinele economice și mortăciuni, ai zice că e mai pe stilul american.

Înțeleg că grupurile de interese sunt atît de multe în România, încît nu se mai vede țara de ele. Și se bat ca chioarele.

Delta, MU, Queer, o chestiune globală  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/e-o-chestiune-globala.html#more

https://www.libertatea.ro/stiri/de-ce-se-interzice-accesul-in-restaurante-cu-test-negativ-covid-florin-citu-e-un-risc-mare-sa-se-imbolnaveasca-3761664

Mic dejun cu rugăciune și vaccin direct de la Dumnezeu - Nebuna New York-ului și-a pus la gît un lănțișor care atestă că e vaccinată și le cere idioților care se uită în gura ei să-i fie apostoli.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/mic-dejun-cu-rugaciune-si-vaccin-direct.html

Ăsta e răspunsul la orice.  https://freefrompress.blogspot.com/2021/09/e-o-chestiune-globala.html

E. Vijulie, PNL, consideră că Certificatul covid, în practică, îți oferă mai multe drepturi, după ce ți le anulează pe toate celelalte.  https://antipresa.blogspot.com/2021/09/se-justifica-vaccinarea-covid-la-copii.html

Mai întîi, am aflat, de la personae înalt-calificate în covid, de ce nu sunt testați vaccinații:  https://antipresa.blogspot.com/2021/09/doua-diversiuni.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu