miercuri, 6 septembrie 2017

Statul paralel, democrația minoritară



Treziți din beția puterii aflată sub sloganul “ne-a votat poporul ca să facem ce vrem”, politicienii au descoperit Statul parallel care-i încurcă. Asta, pentru că, Statul parallel inițial – Presa - care a mînat poporul la vot, timp de aproape treizeci de ani, le-a convenit acestor iresponsabili.

Sigur, ei numesc acum Stat Parallel ceea ce îi împiedică să bage Justiția sub pulpana parlamentului, ocazie cu care l-au descoperit, tot acum, și pe Soros - țăcănitul care cumpără și vinde democrație -  descălecat, de altfel, în Romînia încă din zorii post-comunismului.

De atunci însă țara a fost cotropită de aproximativ 90 000 de ONG-uri!
90 000 de ONG-uri, aproape tot atîția angajați și tot atîtea salarii de mii de euro (într-o țară cu salariu minim de două-trei sute de euro) și te miri de unde a apărut “legea pentru părinți de super-lux”! Așa ceva, nu cred să fi existat vreodată în lume și mare mirare să fie constituțională!
Atenție! Urmează ONG-uri care vă pot afecta emoțional:

Asociatia „Bucuria celor necajiti”, „Fericitul Ieremia”, Asociatia umanitara Dumnezeu este iubire, Asociatii: Inima Deschisă, Inimă curată, Inimi și suflet, Inimi slujitoare, Iubim toți oamenii, Dăruiește, Dance for a smile, Implinirea, Bucuria, Zîmbet-Speranță-Credință, Un strop de fericire, Lumina de ajutor material în caz de deces, Un sfat bun, Vis împlinit, Destine fericite, Steaua din vis, More than hope, Visul la o nouă viață, Aproape de oameni, Brîul Maicii Domnului, Steaua Călăuzitoare, Rugul aprins, multe, multe asociații creștine etc.