luni, 25 iunie 2012

IMPUSCAREA LUI ADRIAN NASTASE


NASTASE  CENZURAT. SINUCIDERE CU SUSPENDARE.

Scenaristii și producătorii  telenovelei  Năstase au trecut prin moment grele zilele trecute în sensul că li s-a anulat dreptul de a filma la spitalul Floreasca apoi aerul condiționat de televiziunile interesate a fost infestat de viruși  informatici care produc modificări genetice ale binelui și răului iar codul galben de ploi și vijelii a făcut ca toată scriitura să se deterioreze mai rău decât manuscrisele de la Marea Moartă.

Toate astea din cauză  că  lumea a început să-și pună întrebări logice, nefiltrate de filosofii înalte iar șefii spitalului în care odihnește singurul erudit  al țării de la traci sau, mai nou, de la celți încoace au dat înapoi cu oroare din fața lirismului Păunescian care e la fel de profund ca rana la nivel “tisular” a lui Adrian Năstase.

Distrugerea  operei “Cu mâinile-mpușcate” împreună cu cenzura impusă de familia protagonistului în legătură cu toată tevatura de evitare a încarcerării și în privința stării de sănătate a vedetei a făcut ca, la public,  să ajungă doar fășii de informație, nici alea lizibile, care  nu pot fi  puse cap la cap. “Cenzura” Năstase funcționează și acum ca și în vremea guvernării lui atunci când au dispărut toate emisiunile anchetă din presa românească adăpată la greu din publicitatea de la stat. Adică, Adrian Năstase a vrut să asistăm la toata panarama din noaptea când a sinucis aplicarea legii  în România dar, când vine vorba de adevărul gol-goluț, se numește că-i  încălcăm viața privată.

Discipolii acestui  hal de presă liberă  interzic “nespecialiștilor” și dreptul la a avea o părere,  o mizerie amenințătoare care pune căluș de multă vreme libertății de exprimare. Până acum, cel mai adesea a funcționat în favoarea medicilor, de exemplu,  cel mai adesea  un om nu e operat dacă nu strânge toți banii ceruți illegal de doctor și  moare. Ei bine, după unii, n-ai voie să te pronunți asupra unui caz criminal ca ăsta dacă nu ești doctor! Sau în cazul doctoratului lui Ponta unde, doar o comisie de specialiști numiți de actualul govern poate aprecia dacă o imitație de papagal este un original sau este un  plagiat. Așta e țara în care ministrul învățământului,  mare maestro al ordinului meditatorilor din România, îi contestă  studiile lui Daniel Funeriu,  făcute în Franța și recunoscute de SUA, JAPONIA și GERMANIA,  după ce a înlăturat din Consiliul Național de Etică cercetători cu reputație și studii “echivalate” de străinătate dar nu de pseudo-titrații de la noi.

Așta e lumea lui A. Năstase,  Mafia “onorabililor” corupți, a căror avere nejustificată  “se prezumă  licită” în actuala Constituție pe care politicienii nu vor s-o schimbe! Haosul legislativ  creat de mințile bolnave dar rezistente este reflectat perfect de statutul juridic al condamnatului Adrian Năstase care se află,  la aproape o săptămâna după pronunțarea sentinței care trebuia pusă  în executare imediat, “în drum spre” închisoare. Adică între înmânarea mandatului și întocmirea procesului  verbal de încarcerare.  Cu alte cuvinte nici în căruță, nici în teleguță, nici călare, nici pe jos, nici îmbrăcat, nici dezbrăcat și, la un moment dat nici cu pază la spital, retrasă de Ioan Rus, iar mai târziu, nici fără pază, după  intervenția Președintei Tribunalului București. 

In concluzie nici Dumnezeu,  nici Dracul n-ar putea să deslușească această situație de “suspendare” a condamnatului Năstase și a aplicării legii. Aceeași “suspendare” cu care amenință cei doi impostori într-ale politicii: suspendarea președintelui, suspendarea constituției, suspendarea legii etc. După Becalii, atât a putut presa iresponsabilă să moșească din tot ce-a crescut la țâța bărbaților politici de unde n-au fost înțărcați încă. Doi tâmpiți care se joacă de-a lovitura de stat autointitulându-se conducătorii țării în timp ce Voiculescu își întinde tentaculele și  peste TVR.

Referitor la  întrebările fără răspuns din sinuciderea cu suspendare a lui Adrian Năstase se observă că nu s-a insistat sufficient pe una: de ce a încercat să se împuște cu mâna stângă. Aici pot fi două variante: prima, dacă e o înscenare, cel care a făcut-o a greșit sau este el stângaci  iar a doua, A. Năstase s-a făcut că se sinucide cu martori așteptându-se să fie salvat dar, pentru orice eventualitate, în caz că se omora, din greșeală, să lase impresia c-a fost omorât. Oare,  cine ar fi zis Ponta că l-a sinucis?

P.S. Foarte suspectă  retragerea pazei de la spital de către Ministrul de Interne, I. Rus!


UPDATE 27 iunie 2012-După ce a devenit clar că A. Năstase va merge la penitenciar, avocatul polițiștilor implicați a povestit întâmplarea așa: Năstase a luat pistolul cu dreapta și a încercat să se împuște dar polițistul a reacționat într-o fracțiune de secundă și  i-a prins mâna, dupa care Năstase s-a răsucit și pistolul s-a descărcat accidental rănindu-l ușor în zona gâtului. Intr-un singur loc, nu în patru!