joi, 27 februarie 2020

Habemus Coronavirus




UPDATE: N-a mai fost confirmat nici un caz de coronavirus. Vestea a căzut ca un trăznet!

“’ “ 97,8 % dintre cei aproape 100.000 de infectaţi s-au însănătoşit. Organismul are propriile arme de atac şi de apărare.”  https://romanialibera.ro/opinii/coronavirus-covid-19-7-mituri-demontate-820906
Aleluia! Este evident că presa știa din prime-time că există o confirmare de coronovirus și la noi, dar n-a putut s-o dea la ora șapte fiindcă autoritățile au scos virusul din vizuină abia în creierii nopții lăsînd televiziunile să fiarbă în suc propriu și cu capacul pe oală.

Dimineață, ce să mai, parcă venise primăvara, primii ghiocei ai pandemiei au umplut sufletele prezentatoarelor de bucurie și Covid 19 ar fi devenit sufletul petrecerii, dacă nu s-ar fi transformat la lumina zilei într-o banalitate. Plus, intervenția Președintelui Iohannis de ieri, în care a etichetat presa ca fiind inutil de alarmistă a umbrit bucuria senzaționalului. Lasă, că, nici presa nu l-a preluat, nici de data asta, nici măcar Televiziunea Română sponsorizată de la buget. Aseară însă, le-a mai adus cineva aminte jurnaliștilor și de Art. 404 din Codul Penal.