sâmbătă, 30 iunie 2012

"SINUCIDEREA" LUI ADRIAN NASTASE CONTINUA


Sinuciderea  râsului prin el însuși     

In lumina evenimentelor din ultima vreme, aseară (joi 28iunie)s-a lăsat, din nou,  o noapte întunecată de becuri  moarte și conștiințe internate în întunecimea sinuciderii asistate de stat  dar  bântuită de flash-uri televizate și zguduită nervos de Râsul pervers.

Râsul este cea mai mare felină sălbatică din România iar arealul lui este foarte divers având capacitatea de a coloniza multe tipuri de habitate din toate zonele puterii. Dimensiunea  habitatului  depinde de abundența prăzii, politica și presa fiind sursele cele mai mari de profit, dar mai pot fi prăduite cu succes și alte instituții, cum ar fi spitalele. Vizuinele Râsului, pentru că n-are niciodată doar una, trebuie să-i  asigure rezidentului un camuflaj față de ochii lumii din care cauză sunt adesea înconjurate de ziduri înalte și imunitate parlamentară și sunt izolate fonic și vizual de termopane cu geamuri fumurii, toate cu scopul de a-l feri  de percheziții nedorite. Vizuinile puilor de râs nu sunt deschise, de obicei, iar protecția  progeniturilor este asigurată cu doici, servitori,  cuști de lux pe patru roți, meditatori  și loc de muncă și șpagă asigurat la stat sau continuarea afacerii cu statul a părinților. Vizuinile părinților sunt mai deschise dar înconjurate de ascunzători: vid legislativ, chichițe avocățești, pile și relații. De altfel, Râșii nu se aliază decât în vederea împerecherii  propriilor interese și  rup uniunea când se văd cu sacii-n căruță.

Mortalitatea este mai scăzută în cazul adulților decât  în rândul juvenililor așa că, odată ajuns să-și vâneze singur hrana, Râsul Carpatin  este déjà dotat cu simțuri foarte dezvoltate. De altfel, Râsul este capabil să identifice, prin intermediul urinei lăsată în fotoliul ministerial de un animal din aceeași specie, toate caracteristicile guvernării anterioare, cu care șantajează predecesorii.

El se mai numește și Râsul Eurasiatic sau Felis lynx așa că nu mai e nevoie să dezgropați domnitorii morți să le căutați originea,  că e lămurită treaba!

Râsul Carpatin este cel mai mare dintre râși iar, în România, este compus din mai multe subspecii: râsul degeaba, râsul a prost, râsul pe noi, râsul lumii etc.  care au drept caracteristică comună râsul de alții, în timp ce , râsul în sine, care acționează în subteran,  se camuflează natural în peisaj.  Este un animal carnivor  și iubitor de sânge, consumând mai ales organele țării puternic  vascularizate cu resursele solului și subsolului  iar când acestea se împuținează,  se înregistrează cazuri de cannibalism.

Deși  vede foarte bine și ziua, Râsul este  activ  mai ales seara și noaptea când iese la vânătoare cu râșii cu care este în cârdășie. De exemplu, ca să nu intre în gura lupului apelează la Râsul de presă care poate face o tragedie dintr-o diversiune. Stie că este vânat pentru că e prâdător dar și pentru blana de lux  și nu se dă prins. Cazuri de sinucidere la Râs nu s-au înregistrat așa că, dacă știți vreunul că s-a dat rănit la gât, e doar o înșelăciune ca să rupă gâtul justiției sau ca să-l suspende pe Președinte.
In orice  caz,  Râsul  dâmbovițean nu e Decebal.

Pe lăngă  Râsul bărbat politic se pripășește Râsul  juvenil care poate fi domesticit  și devine fidel ca un câine față de cel care l-a crescut mai ales dacă se știe cu plagiatul pe doctorat. El face orice pentru salvatorii lui, încalcă Constituția și legile țării, constată c-a dispărut prejudiciul  produs de hoți în vistieria statului sau trece Monitorul Oficial în subordinea guvernului și-I  plasează lui Felix lynx să-și publice repede o demisie  care să-l scape de Inalta Curte de Casație și Justiție.

Lynxul de presă care, în România, are densitatea cea mai mare,  este Râsul mercenar, pe interes. El s-a dat de ceasul morții să-l țină departe de cușcă pe Răsul corrupt cu guler alb,  pe motiv că e un  Rânjet  intellectual nu ca alții râsu’-plânsu’, ca să nu mai spunem că deocamdată, dacă  n-au fost prinși toți râșii de drept comun,  e de la sine înțeles că l-au luat peste rând.  Din aceeași categorie profesională mai face parte Râsul serios, chiar trist. In această categorie intră mimii care pot să se abțină din râs, afișează, cel mult, o grimasă, iar rolul lor este să ne  tragă  de atenție că nu corupția e pe agenda cetățeanului și, în același timp, să  arunce o umbră de îndoială asupra verdictului, de forma: dacă se dovedește peste ani că n-a fost un verdict correct?

Până  la urmă, totuși, Râsul de presă, fiind  hoitar,  n-a scăpat ocazia să o filmeze pe soția fostului prim-ministru aflată în situația grea de a se duce cu pachet la cușcă. Ei n-ar fi vrut, dar publicul trebuie să fie informat! După care, ca să mai destindă atmosfera, Râșii de la Rtv au dat-o din plâns în râs.  Au dat imagini cu Emil Boc ocupându-se de bostănaria Clujului și toată lumea a râs cu lacrimi iar pe final, C.Striblea a anunțat că Ponta urmează să țină o conferință de presă de la Bruxelles, moment în care tot platoul s-a zguduit de râs.

Adevărul e că,  “agenda cetățeanului” nu se termină brusc la poalele stăncii unde-și  are vizuina Râsul atotputernic. Asta pentru  că Râsul scrobit dar corrupt din fruntea guvernului , care pune pe alții să se mânjească pentru el, are fir roșu direct cu proxenetul scelerat care ținea aseară o fată de păr,  pe care a lovit-o cu pumnii și cu picioarele până a băgat-o în casă, la parterul blocului unde a făcut el o bortă până-n stradă. Nimeni n-a dat telefon la poliție, pentru că polițistii de cartier sunt prieteni cu adunătura de sălbatici și cu șeful lor care i-a pus acolo, care la rândul lor sunt corupți și numiți politic de alți corupți tolerați de alții ca ei și, tot așa, până la Râșii corupți cu guler scrobit  din fruntea guvernului.
Aveți grijă să nu vă stricați de râs!

Mulțumim următoarelor site-uri pe care le-am copiat, plagiat și parafrazat: