marți, 27 ianuarie 2015

De ce trebuie să se-mpartă lumea stânga-dreapta?


Ca să se nișeze electoratul, publicul, cititorii pe minciunile spuse de-o parte sau de alta, d-aia! Să aibă agenții și colaboraționiștii care activează la stânga sau la dreapta, clienți! Să meargă consumul de să zici că-i democrație!

Nu cred o iotă din ce se-ntâmplă zilele astea!

Trei legi “ochiul și timpanul” de la SRI, neconstituționale, judecător CCR descoperit cu mirare pentru ce se știa déjà-legătura cu un interlop, manifestații în stradă împotriva BNR și a lui Mugur Isărescu pentru că a crescut francul elvețian-deși francul tot crește de ani de zile, politicieni care ar face, de multă vreme, afaceri cu Rusia prin intermediul unor agenți GRU.

Împrumutații în franci se strâng în fața Băncii Naționale, prima dată dezorganizați (nu știau să spună nici măcar o cerință, doar că s-au vorbit pe facebook) iar mai apoi, lămuriți, purtând pancarde împotriva lui Mugur Isărescu și a BNR-ului.

Este prima dată când este atacat din stradă Mugur Isărescu, singura personalitate publică din România cu încrederea în sondaje nezdruncinată în perioada post-decembristă.