marți, 27 ianuarie 2015

De ce trebuie să se-mpartă lumea stânga-dreapta?


Ca să se nișeze electoratul, publicul, cititorii pe minciunile spuse de-o parte sau de alta, d-aia! Să aibă agenții și colaboraționiștii care activează la stânga sau la dreapta, clienți! Să meargă consumul de să zici că-i democrație!

Nu cred o iotă din ce se-ntâmplă zilele astea!

Trei legi “ochiul și timpanul” de la SRI, neconstituționale, judecător CCR descoperit cu mirare pentru ce se știa déjà-legătura cu un interlop, manifestații în stradă împotriva BNR și a lui Mugur Isărescu pentru că a crescut francul elvețian-deși francul tot crește de ani de zile, politicieni care ar face, de multă vreme, afaceri cu Rusia prin intermediul unor agenți GRU.

Împrumutații în franci se strâng în fața Băncii Naționale, prima dată dezorganizați (nu știau să spună nici măcar o cerință, doar că s-au vorbit pe facebook) iar mai apoi, lămuriți, purtând pancarde împotriva lui Mugur Isărescu și a BNR-ului.

Este prima dată când este atacat din stradă Mugur Isărescu, singura personalitate publică din România cu încrederea în sondaje nezdruncinată în perioada post-decembristă.


Este prima dată când este atacată Curtea Constituțională de la “dreapta” iar EVZ  deschidea ieri prima pagină, pentru prima dată, cu un atac la Daniel Morar, procurorul “anticorupție” acuzat acum că favorizează corupția fiindcă nu acceptă legile SRI-ului, așa cum sunt, neconstituționale, procuror înlăturat cu scandal de la DNA de Traian Băsescu în urma “pactului de coabitare” cu Ponta.

Pentru c-a rămas singur pe “scena politică” iar publicul îi moare încet-încet de plictiseală, Ponta se râzgâie la Traian Băsescu și-i refuză dreptul legal la o locuință adecvată, doar-doar Traian Băsescu s-apleacă și-l scarpină pe burtă pentru ca electoratul să le dea like-uri stânga-dreapta. Până  acum, fostul Președinte a făcut doar mișcarea de a da statul în judecată fiindcă n-are unde se caza dar dacă, Doamne ferește!, va ieși public, bestia politico-mediatică s-ar putea însufleți ca mucegaiul la umezeală.

Deocamdată, este a “n”-a oară când se însuflețește propaganda inutilă anti-rusească, a “n”-a oară când cineva își amintește că s-a scris în presă despre Adrian Vasilescu (BNR) c-ar fi fost angajat de Securitate deși nu există dovezi iar povestea cu “prietenii” rușilor a fost încălzită de “n” ori în România Liberă.

Deci, asistăm la o punere în scenă inutilă. Pentru că, la noi, nu există un curent anti-rusesc fiindcă n-a existat niciodată un curent pro-rus. La nivelul publicului, vorbesc. A existat întotdeauna un current pro-american care s-a diminuat odată cu venirea americanilor.

Ce nu s-a înțeles:

Acești presupuși “colaboraționiști” ai rușilor au încălcat embargoul impus de UE împotriva Rusiei sau de ruși împotriva țărilor pro-UE, pentru că presa le-a bulibășit în viteza breaking-news-ului?

Doar să fii agent rus în România e un lucru rău iar, să fii agent american sau agent de influență al unei companii din vest, e un lucru bun?

Întrebare:

Câți bani primește presa din România de la buget? S-ar putea dubla salariile medicilor din banii ăștia?

Şi, Cine plătește ŞTIREA?

http://www.contributors.ro/editorial/cine-vrea-sa-mi-inchida-gura/  “Aprecierea francului elveţian, începând
de săptămâna trecută, a produs fiori în societatea românească. Dezbaterea publică a luat foc. Numeroşi comunicatori s-au grăbit să-şi reactiveze talentul polemic. Între ei – domnul George Mioc, în “Contributors.ro”. Poate că acolo, în Texas, de unde “monitorizează” starea financiară a ţării, o fi un om de afaceri respectabil.”
“În rândurile pe care mi le-a dedicat am văzut o tendinţă de a-mi închide gura, afirmând că… despre mine presa a scris: “a fost turnător al Securităţii”. Da, a scris! În 2006. Şi am lămurit lucrurile încă de atunci. Polemistul George Mioc redă însă reacţia mea nu cum a fost în realitate, ci cum i-a convenit. Sau, poate, cum mi s-a mai întâmplat în toiul dezbaterilor pe tema francului elveţian, o fi preluat informaţia de la un alt polemist. Scrie, deci, că am negat acuzaţia… dar îmi ciunteşte grosolan negarea, după o reţetă străveche. Lăsând să se înţeleagă nu doar că aş fi turnat la Securitate, dar că i-am şi ridicat în slăvi pe securişti.” România Liberă și Evenimentul Zilei l-au pus pe Adrian Vasilescu sub “Numele turnătorilor”



Ultima oră: Maior și-a dat demisia de la SRI.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu