vineri, 23 ianuarie 2015

BESTIA POLITICO-MEDIATICĂ VREA SUBVENŢII CA S-ANUNŢE PLOAIA



News Allert: Victor Ponta anunță facilități fiscale pentru presă!

Press Allert: Urmează două zile de ploi!

   
Cât se târăște în orb, călcând pe urmele încă urieșești, adâncite de încrederea-n sondaje, ale noului Președinte, ultimul împărat al PSD-ului dă din facilități cu disperare către presă într-o ultimă sforțare de a prinde inundațiile din primăvară când s-ar putea face că lucrează într-o ședință de urgență.
Un ultim plagiat după Traian Băsescu, fostul Președinte, care, la rândul lui, n-a putut să plece să-și tragă sufletul fără să se-ngrijească de gagica politică pe care o lăsa a nimănui.

Chiar acum câteva zile, Antena3 a zbierat disperată după el prin gura lui Bercea Mondialu’ care îl chema degrabă în instanță ca să mai facă un pic de vâlvă cu rating. Ieri, procesul Flota s-a încheiat definitiv, cu soluția logică, știută déjà de toți cei care, de zece ani, câștigă publicitate trăncănind despre ce n-avea să fie: condamnarea lui Traian Băsescu în acest dosar. Următorii zece ani vor face presă despre cum a scăpat Traian Băsescu de acest dosar.

Asta vor să subvenționeze Ponta și Băsescu: nimic!

Aseară, Klaus Iohannis a apărut într-un interviu… înregistrat (am aflat de la R. Turcescu la Nașul TV) la Realitatea lui Rareș Bogdan, interviu precedat de un clip-odă alesului iubit.

Ultimul lucru pe care trebuie să-l facă un politician, spre binele lui, sau primul, dacă vrea să se-aleagă praful, este să lase ca un journalist să se culcușească-n poala lui, dacă e un arivist tânăr, sau să intre sub aripa lui-cum e cazul ăstora “vechi în meserie”. Tot aseară, vedeta Realității a strecurat o frază dubios-duioasă despre proiectul USL care “păcat” că s-a rupt (Rareș Bogdan e susținătorul loviturii de stat din 2012 dar infantilismul lui îl împiedică să recunoască prostia pe care a făcut-o când a susținut o mișcare împotriva Justiției și Statului de drept).

Poate ar fi mai bine dacă actualul Președinte ar da interviuri în presa locală, și nu doar la Sibiu, pentru că, în felul ăsta, nu doar c-ar ieși din clica mafiotă de la București dar s-ar face mai cunoscut în teritoriu, mai ales că va avea mare nevoie de asta.

Orice prietenie cu presa e un angajament de plată!

Presa e o afacere ordinară și, în afară de Televiziunea Română care ar trebui curățată de politizare, divertismente inculte, propagandă de orice fel, inclusiv monarhistă, și de cele o mie de emisiuni despre minorități iar apoi pusă pe picioare ca televiziune de informare și cultură, restul presei private nu e drept să primească subvenții de la stat.

Nu atâta timp cât institutele de cercetare se închid dar avem epidemie de presă, de pildă. N-are nimeni nevoie să cumpere vaccinuri din afară dar să dea presei bani ca să existe, fără vre-un alt rost decât să facă reclamă vaccinurilor, de exemplu.

Trebuie ca scârba asta de stat să dea bani pentru dotarea spitalelor nu să dea bani presei care să facă apel umanitar pentru dotarea spitalelor!

Nu e nevoie de cea mai mare densitate politico-mediatică din lume ca s-anunțe ploaia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu